Hoppa till huvudinnehåll
Vi är ett it-företag som finns nära dig som kund. Vårt uppdrag är att bygga Sverige med it och vi vill göra det på ett ansvarsfullt sätt som tar hänsyn till sociala aspekter, vår miljö och framtida generationer.

Atea är ett it-företag med mål att vara en möjliggörare för din verksamhet på er digitaliseringsresa. Genom våra konsulters breda och djupa expertis hjälper vi dig att utforma, implementera, driva och underhålla den it-infrastruktur som din verksamhet behöver och är beroende av för att lyckas.

Parkering och hitta hit

Parkering

Det finns parkering vid kontorsbyggnaden

Kommunalt

Buss 751 från Södertälje Centrum mot Hovsjö arbetsområde. Hållplats Hantverksvägen.

 

Adressuppgifter

Hantverksvägen 10
151 65 Södertälje
Faktureringsadress:
Atea Sverige AB
Box 18
164 93 Kista

Lokala kontaktpersoner

Michael Strandtoft
Michael Strandtoft
Försäljningschef
Skicka e-post

Atea och Södertälje IF startar Miniorlandslaget i Södertälje

Atea slog nyligen upp dörrarna till sitt nya kontor i Södertälje och nu tar man armkrok med Södertälje IF Friidrott för att ta friidrotten till Fornhöjden i Södertälje. Miniorlandslaget är ett nytt samarbete där barn och unga från föreningssvaga områden får möjlighet att prova friidrott och bli en del av föreningslivet.

Mer om miniorlandslaget

Atea växer med nytt kontor i Södertälje

Atea fortsätter sin tillväxtresa och öppnar nytt kontor i Södertälje. Det nya kontoret, som blir Ateas 35:e lokalkontor i Sverige, kommer att erbjuda kunderna effektiva digitala lösningar inom it-infrastruktur. I samband med etableringen blir Ateas försäljningschef Michael Strandtoft ansvarig för det nya kontoret.

Läs nyheten

Varför är Atea The Place To Be?

Varför Atea

Vassa konsulter

Med våra 1 000 konsulter och 4 500 certifieringar är vi en ledande leverantör inom teknik, infrastruktur och systemintegration. Genom vår breda och djupa expertis kan vi hjälpa dig som kund att utforma, implementera, driva och underhålla den it-infrastruktur som ditt företag behöver och är beroende av.

Ansvarstagande

För oss är det viktigt att skapa digital lösningar som både är hållbara och effektiva. Atea vill stötta samhället i att ta tillvara de möjligheter som finns och samtidigt med våra hållbarhetsinitiativ adressera de utmaningar som it-branschen har.

Ett starkt lag

Vi har strategiska partnerskap med tio ledande globala it-leverantörer; Apple, Cisco, Citrix, Dell Technology, HP, Hewlett Packard Enterprise, IBM, Lenovo, Microsoft och VMware. Det ger din verksamhet tillgång till ett komplett och aktuellt produkt- och tjänsteerbjudande.