Hoppa till huvudinnehåll
På Atea i Norrbotten är vi ca 90 medarbetare, 70 av oss är konsulter. På våra kontor i Kiruna, Luleå och Piteå hittar du ett gäng härliga individer med en rad olika kompetenser. Gemensamt för oss alla är att vi brinner för det vi gör, älskar att få ta ansvar och arbeta tillsammans som ett lag.

På Atea i Norrbotten bygger vi Sverige med it genom att ligga i framkant med värdeskapande rådgivning, kvalitativa leveranser och it-lösningar anpassade för kundens behov. 

När du kliver in på vårt kontor kommer du troligen mötas av både ”hej” och leenden. Vi har en kultur av att vara öppna, bjuda på oss själva och att stanna upp och prata med varandra i vardagen. Om du råkar kliva in i lokalerna när det är fika eller lunch surras det en hel del. 

Adressuppgifter

Kunskapsallén 20A
941 63 Piteå
Gods:
Akustikgränd 6A
94163 Piteå

Lokala kontaktpersoner

Michael Strömbäck
Platschef
Skicka e-post
Fredrik Löf
Försäljningschef
Skicka e-post
Marlene Fjellström
Leveranskoordinator
Skicka e-post
Caroline Stenlund
Leveranskoordinator
Skicka e-post

Vilka är våra framgångsnycklar?

Långsiktigt samarbete med tunga aktörer får oss att känna en stor stolthet. Att kunder återkommer är ett mycket gott betyg. Vad är det då som gör att vi lyckas med detta?

Vår starka företagskultur med tydliga värderingar om personligt ansvar, laganda och passion för det vi gör. Detta är något vi bevisar i vardagen och inget vi bara säger.

Vi sätter de bästa lösningarna genom att jobba tillsammans i partnerskap snarare än i klassiskt kund-leverantörs relation. Vi lyssnar, har dialog och jobbar tillsammans med våra kunder.

Vi erbjuder det bästa laget till kunderna, hellre än öronmärkta konsulter. Vi svetsar samman en uppställning av medarbetare som tillsammans har förmågan att leda våra kunder närmare sina mål och visioner. Våra kunder får ta del av specialister med erfarenhet från flertalet olika branscher och från varierande IT-miljöer.

Lag- och individutveckling i synergi. Den enskilda medarbetaren tillåts fokusera på och utveckla sitt specialistområde men också får ta del av teamets kompetenser och erfarenheter för en helhet i arbetet. Juniorens pigga idéer och seniorens trygga erfarenhet mixas i en värdeskapande kittel av energi, spetskompetens och perspektiv.

Varje medarbetare tillåts bidra med mer än sin kompetens på CV:t. Genom att låta ”hela personen” ta plats, med sina personliga livserfarenheter, perspektiv och egenskaper skapas en dynamik som leder till större nytta och värde.

Våra medarbetare känner en stark tillhörighet till Atea och sina kollegor. Vi uppnår detta genom vårt sätt att arbeta med olika typer av uppdrag, olika typer av kunder och i olika team, lokalt såväl som nationellt och internationellt. Tack vare detta skapar medarbetaren sitt egna värdefulla interna och externa kontaktnät för lång tid framåt.

 

Hur hänger allt ihop?

Vi tar med dig på en resa där vi visar de möjligheter som skapas med ny teknologi. It är en central del i all utveckling som sker just nu. Vi och våra medarbetare har utgått från de behov dagens verksamheter har när vi format vårt erbjudande för Information Management, Digital Workplace och Hybrid Platforms.

Allt hänger ihop. Det handlar om att hitta och dra nytta av all data och använda den på rätt sätt, hur vi samverkar med varandra både i jobbet och privat och att datan görs tillgänglig och lagras säkert.

Varför Atea

Vassa konsulter

Med våra 1 000 konsulter och 4 500 certifieringar är vi en ledande leverantör inom teknik, infrastruktur och systemintegration. Genom vår breda och djupa expertis kan vi hjälpa dig som kund att utforma, implementera, driva och underhålla den it-infrastruktur som ditt företag behöver och är beroende av.

Ansvarstagande

För oss är det viktigt att skapa digital lösningar som både är hållbara och effektiva. Atea vill stötta samhället i att ta tillvara de möjligheter som finns och samtidigt med våra hållbarhetsinitiativ adressera de utmaningar som it-branschen har.

Ett starkt lag

Vi har strategiska partnerskap med tio ledande globala it-leverantörer; Apple, Cisco, Citrix, Dell Technology, HP, Hewlett Packard Enterprise, IBM, Lenovo, Microsoft och VMware. Det ger din verksamhet tillgång till ett komplett och aktuellt produkt- och tjänsteerbjudande.

Bli en del av laget

På Atea Norrbottens kontor i Kiruna, Luleå och Piteå hittar du alltifrån nätverksexperten, verksamhetsutvecklaren och serverspecialisten till cloudarkitekten, förändringsledaren och it-arkitekten. Även driftsteknikern, licensspecialisten, e-hälsostrategen, finansrådgivaren, säljaren, kundsupport-medarbetaren och supportteknikern.

Vi fortsätter växa och behöver fler såväl som andra kompetenser och förmågor.

Jobba i Norrbotten