Hoppa till huvudinnehåll
På Atea i Kristianstad bygger vi Sverige med it genom att ligga i framkant med värdeskapande rådgivning, kvalitativa leveranser och it -lösningar anpassade för kundens behov. Vi arbetar med kommuner, statliga verk såväl som privata kunder i Nordöstra Skåne, i tätt samarbete med våra övriga 35 kontor i Sverige. När du kliver in på vårt kontor i centrala Kristianstad kommer du troligen mötas av både ”hej” och leenden. Vi har en kultur av att vara öppna, bjuda på oss själva och att stanna upp och prata med varandra i vardagen.

Gemensamt för oss alla är att vi verkligen brinner för det vi gör, älskar att få ta ansvar och arbeta tillsammans som ett lag. Vi har ett heltäckande erbjudande inom it -infrastruktur och hoppas att vi kan spela en viktig roll på våra kunders digitaliseringsresa - tillsammans bygger vi Sverige med it.

I Skåne Nordost finns vi i Kristianstad och i Hässleholm med ca 40 medarbetare.

Läs mer om Atea | Våra tjänster och lösningar | Hållbar it | Konsult på Atea

Adressuppgifter

Besöksadress:
Spannmålsgatan 9, 2tr
291 32 Kristianstad
Leveransadress:
Spannmålsgatan 7, 2 tr
291 32 Kristianstad

Lokala kontaktpersoner

Johan Möllerstedt
Johan Möllerstedt
Platschef
Skicka e-post
Oscar Revhult Lövqvist
Oscar Revhult Fogelberg
Account Manager
Skicka e-post
Jonas Silvander
Jonas Silvander
Specialistsäljare
Skicka e-post
Jenny Claren
Jenny Claren
Processledare
Skicka e-post

 

Hej student!

Möjligheter till praktik och examensarbete utannonseras på vår karriärsida, men har du frågor eller funderingar så ta gärna kontakt med Anna Kolvik Kiotseridis, Talent Acquisition Partner.

E-post: anna.kolvik-kiotseridis@atea.se Telefon: +46 (0)40 626 54 15 

För att se våra aktuella lediga tjänster i Region Syd, scrolla lite längre ner på denna sida.

Varför är Atea The Place To Be?

The place to be

Det är viktigt att du som it-specialist har rätt förutsättningar i ditt arbete och har bra harmoni mellan jobb och fritid. Därför att vi tagit fram ett antal förmåner som vi tror på. Ateas framgångsfaktor är våra medarbetares insatser och kompetenser. För att hålla oss ajour inom vår snabbt utvecklande bransch vill vi stötta våra medarbetares utveckling.

Våra förmåner | Vår företagskultur | Vårt hållbarhetsarbete

Titta in på vårt kontor i Kristianstad

Möt våra medarbetare

Hur hänger allt ihop?

Vi tar med dig på en resa där vi visar de möjligheter som skapas med ny teknologi. It är en central del i all utveckling som sker just nu. Vi och våra medarbetare har utgått från de behov dagens verksamheter har när vi format vårt erbjudande för Information Management, Digital Workplace och Hybrid Platforms.

Allt hänger ihop. Det handlar om att hitta och dra nytta av all data och använda den på rätt sätt, hur vi samverkar med varandra både i jobbet och privat och att datan görs tillgänglig och lagras säkert.

Varför Atea

Vassa konsulter

Med våra 1 000 konsulter och 4 500 certifieringar är vi en ledande leverantör inom teknik, infrastruktur och systemintegration. Genom vår breda och djupa expertis kan vi hjälpa dig som kund att utforma, implementera, driva och underhålla den it-infrastruktur som ditt företag behöver och är beroende av.

Ansvarstagande

För oss är det viktigt att skapa digital lösningar som både är hållbara och effektiva. Atea vill stötta samhället i att ta tillvara de möjligheter som finns och samtidigt med våra hållbarhetsinitiativ adressera de utmaningar som it-branschen har.

Ett starkt lag

Vi har strategiska partnerskap med tio ledande globala it-leverantörer; Apple, Cisco, Citrix, Dell Technology, HP, Hewlett Packard Enterprise, IBM, Lenovo, Microsoft och VMware. Det ger din verksamhet tillgång till ett komplett och aktuellt produkt- och tjänsteerbjudande.

Kontakta oss

Vill du boka möte med oss?

Har du frågor eller fundering runt digitalisering av din verksamhet? Vi ger dig gärna råd och hjälp på vägen.

?