Tillbaka till Våra kontor
kristianstad region syd På vårt sätt

Atea i Kristianstad

Atea i Kristianstad är ett glatt gäng med bred erfarenhet av innovation och it-lösningar.

Gemensamt för oss alla är att vi verkligen brinner för det vi gör, älskar att få ta ansvar och arbeta tillsammans som ett lag. Vi har ett heltäckande erbjudande inom it -infrastruktur och hoppas att vi kan spela en viktig roll på våra kunders digitaliseringsresa - tillsammans bygger vi Sverige med it.

I Skåne Nordost finns vi i Kristianstad och i Hässleholm med ca 40 medarbetare.

Läs mer om Atea | Våra tjänster och lösningar | Hållbar it

Adressuppgifter

Besöksadress:
Spannmålsgatan 9, 2tr
291 32 Kristianstad
Leveransadress:
Spannmålsgatan 7, 2 tr
291 32 Kristianstad

Kontakta gärna oss

Johan Möllerstedt
Platschef
johan.mollerstedt@atea.se
Emma Nero
Projektledare
emma.nero@atea.se
Oscar Revhult Lövqvist
Account Manager
oscar.revhult-lovqvist@atea.se
Jonas Silvander
Specialistsäljare
jonas.silvander@atea.se
Jenny Claren
Processledare
jenny.claren@atea.se

Din framtid som konsult på Atea

Vill du arbeta i teknikens framkant och utvecklas tillsammans med de bästa specialisterna?

Att börja som konsult på Atea är ett stort beslut för dig men också ett stort ansvar för oss. Du kommer att ingå i ett lag på 1500 specialister men det är dina möjligheter och din individuella utvecklingspotential som tas tillvara.

👉 Är du nyfiken på hur det är att jobba på Atea? Missa då inte intervjuerna med våra it-specialister.

Anna Trägårdh

Anna Trägårdh

Ålder: 41
Roll på Atea: Projektledare
År på Atea: 0,5
Kopplar av med: Träning, både hjärna och kropp
Digital pryl jag inte klarar mig utan: Mobilen
Berätta något om dig som du är stolt över? Mamma till fyra fina pojkar
Atea med tre ord: Lagkänsla, kundfokus och innovativt
Berätta något om dig som inte alla vet? Driver bilfirma med sambon på fritiden, alltid varit bilintresserad och gillar hästarna under huven 😊

Vad gör en Projektledare?

Som projektledare leder du alla aktiviteter och funktioner inom ett projekt. I rollen ingår det att säkerställa de olika delarna i projektet, rapportera till styrgrupp och se till att saker och ting fångas upp och inte faller mellan stolarna. För att lyckas med detta jobbar vi med en projektgrupp som oftast består av specialister inom sina respektive områden, både kunder och kollegor. En projektledare har ett ansvar att se till så att projektet uppnår gemensamma satta mål avseende tid, kvalitet och ekonomi med hjälp av bland annat aktivitetsplaner med milstolpar, riskanalyser, och budgetuppföljning. Alla medlemmar i projektet, likväl projektägare, leveransansvarig och beställare jobbar i en gemensam plattform, för att kunna vara effektiva, fokusera på kvalite samt ta lärdom av varandra. En annan viktig del är också att engagera och motivera medlemmarna i projektgruppen så att de utför ett bra arbete och levererar rätt sak i rätt tid, till rätt kvalité.

Atea bygger Sverige med it. Hur skulle du säga att du bidrar till detta i ditt jobb?

Vi har ett heltäckande utbud av produkter och tjänster på Atea för att bygga Sverige med it, för min del som projekledare ser jag det som en del av en lagleverans. När vi tillsammans säkerställer kundens förväntan och har en projektledning med i leveransen, visar vi att vi höjer kvaliten och fortsätter utvecklas med vårt mål.

Nämn tre roliga saker med ditt jobb?

Variationen på olika leveranser vilket gör att jag ständigt utvecklas. Kamratskap, ett fantastiskt mottagande från första dagen och det finns alltid någon som har tid att lyssna och stötta vid funderingar. Det är så tydligt att vi gör detta tillsammans. Coachning och beröm, jag tycker verkligen om att berömma mina kollegor och kunder under arbetets gång. Vi behöver alla positiv feedback och som projektledare har du verkligen möjlighet att uppmärksamma allas arbete och ge beröm.

Vilka utvecklingsmöjligheter ser du på Atea?

Just nu som nyanställd känner jag att jag är på helt rätt plats, får jobba med det jag älskar och utvecklas personligen! Skulle jag vilja förändra min roll, så finns det alla möjligheter. Vi är ett stort bolag och många olika grenar, det är bara du själv som sätter begränsningarna.

 

Adam Bachér

Adam Bachér

Ålder: Fyller 24 i December
Roll: Teknikkonsult
År på Atea: Knappt 3 månader (när detta publiceras)
Kopplar av med: En bra serie eller en springtur med en god spellista i öronen
Digital pryl jag inte klarar mig utan: Telefonen
Atea med tre ord: Lag, Positivitet, Framkant

Vad gör en teknikkonsult?

Klientmanagering i alla dess former. Kan t.ex. vara underhåll av miljöer, skapa nya Windows-plattformar, arbeta i olika projekt gällande klient-migrering.

 Atea bygger Sverige med it. Hur skulle du säga att du bidrar till detta i ditt jobb?

Att ligga i framkant med de senaste funktionerna och verktygen på marknaden kan vi bidra med att bygga upp så användarvänlig miljö som möjligt.

Nämn tre roliga saker med ditt jobb?

Det är otroligt kul och lärorikt att stöta på nya utmaningar dagligen som man inte arbetat med tidigare när det gäller den tekniska biten. Träffa alla nya kollegor. Roligt att samarbeta med kollegor i de olika projekten och bolla idéer med varandra. 

Vilka utvecklingsmöjligheter ser du på Atea?

Bygga upp ett kontaktnät med kollegor och kunder och samla på sig helt nya erfarenheter och kunskaper som man inte haft tidigare. 

Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer