Hoppa till huvudinnehåll
På Atea i Helsingborg är vi 55+ medarbetare, 30 av dem är konsulter. På vårt kontor hittar du ett gäng härliga individer med en rad olika kompetenser. Gemensamt för oss alla är att vi brinner för det vi gör, älskar att få ta ansvar och arbeta tillsammans som ett lag. Ateas övergripande mission är att bygga Sverige med it.

I Helsingborg bygger vi Sverige med it genom att ligga i framkant med värdeskapande rådgivning, kvalitativa leveranser och it-lösningar anpassade för kundens behov. 

Våra specialister hjälper din verksamhet med lösningar, från en lokalt installerad lösning till it som tjänst - det som passar din verksamhet bäst. Det handlar om att hitta och dra nytta av all data och använda den på rätt sätt, hur vi samverkar med varandra både i jobbet och privat och att datan görs tillgänglig och lagras säkert.

Ska du besöka Helsingborgskontoret?

Atea Helsingborg ligger i fastigheten Fabriken1891, den gamla Tretorn-fabriken. För att hitta ingång 8C, gå in på gården. Vi finns på våning 2, till vänster från hiss/trappa.

 

Adressuppgifter

Rönnowsgatan 8C
252 25 Helsingborg

Lokala kontaktpersoner

Eric Åkerström
Eric Åkerström
Platschef
Skicka e-post
Anna Kolvik
Anna Kolvik
Rekrytering, praktik
Skicka e-post
Charlotte Kjellman
Charlotte Kjellman
Konsultkoordinator
Skicka e-post
Marie-Louise Adamsson
Regional Affärsområdeschef Information Management
Skicka e-post
Thomas Ingelström
Thomas Ingelström
Affärsområdeschef Digital Workplace
Skicka e-post

 

Hej student!

Möjligheter till praktik och examensarbete utannonseras på vår karriärsida, men har du frågor eller funderingar så ta gärna kontakt med Anna Kolvik Kiotseridis, Talent Acquisition Partner.

E-post: anna.kolvik-kiotseridis@atea.se Telefon: +46 (0)40 626 54 15 

För att se våra aktuella lediga tjänster i Region Syd, scrolla lite längre ner på denna sida.

Varför är Atea The Place To Be?

Kontoret i Helsingborg

Varför Atea

Vassa konsulter

Med våra 1 000 konsulter och 4 500 certifieringar är vi en ledande leverantör inom teknik, infrastruktur och systemintegration. Genom vår breda och djupa expertis kan vi hjälpa dig som kund att utforma, implementera, driva och underhålla den it-infrastruktur som ditt företag behöver och är beroende av.

Ansvarstagande

För oss är det viktigt att skapa digital lösningar som både är hållbara och effektiva. Atea vill stötta samhället i att ta tillvara de möjligheter som finns och samtidigt med våra hållbarhetsinitiativ adressera de utmaningar som it-branschen har.

Ett starkt lag

Vi har strategiska partnerskap med tio ledande globala it-leverantörer; Apple, Cisco, Citrix, Dell Technology, HP, Hewlett Packard Enterprise, IBM, Lenovo, Microsoft och VMware. Det ger din verksamhet tillgång till ett komplett och aktuellt produkt- och tjänsteerbjudande.

Hur hänger allt ihop?

Vi tar med dig på en resa där vi visar de möjligheter som skapas med ny teknologi. It är en central del i all utveckling som sker just nu. Vi och våra medarbetare har utgått från de behov dagens verksamheter har när vi format vårt erbjudande för Information Management, Digital Workplace och Hybrid Platforms.

Allt hänger ihop. Det handlar om att hitta och dra nytta av all data och använda den på rätt sätt, hur vi samverkar med varandra både i jobbet och privat och att datan görs tillgänglig och lagras säkert.

Kontakta oss

Vill du boka möte med oss?

Har du frågor eller fundering runt digitalisering av din verksamhet? Vi ger dig gärna råd och hjälp på vägen.

?