Hoppa till huvudinnehåll
På Atea i Dalarna är vi ca 100 medarbetare, 60 av oss är konsulter. På vårt kontor hittar du ett gäng härliga individer med en rad olika kompetenser. Gemensamt för oss alla är att vi brinner för det vi gör, älskar att få ta ansvar och arbeta tillsammans som ett lag.

På Atea i Dalarna bygger vi Sverige med it genom att ligga i framkant med värdeskapande rådgivning, kvalitativa leveranser och it-lösningar anpassade för kundens behov. 

När du kliver in på vårt kontor kommer du troligen mötas av både ”hej” och leenden. Vi har en kultur av att vara öppna, bjuda på oss själva och att stanna upp och prata med varandra i vardagen. Om du råkar kliva in i lokalerna när det är fika eller lunch surras det en hel del. En vanlig dag är ca 30 av oss på plats, resten befinner sig ute hos kunder, och några jobbar hemifrån.

 

Adressuppgifter

Bygatan 35
784 34 Borlänge
Box 337
781 24 Borlänge

Lokala kontaktpersoner

Kristina Lind
Verksamhetsutvecklare
Skicka e-post
Jenny Axelsson
Jenny Axelsson
Försäljningschef
Skicka e-post
Sanna Nyberg
Platschef
Skicka e-post

Hur hänger allt ihop?

Vi tar med dig på en resa där vi visar de möjligheter som skapas med ny teknologi. It är en central del i all utveckling som sker just nu. Vi och våra medarbetare har utgått från de behov dagens verksamheter har när vi format vårt erbjudande för Information Management, Digital Workplace och Hybrid Platforms.

Allt hänger ihop. Det handlar om att hitta och dra nytta av all data och använda den på rätt sätt, hur vi samverkar med varandra både i jobbet och privat och att datan görs tillgänglig och lagras säkert.

Varför Atea

Vassa konsulter

Med våra 1 000 konsulter och 4 500 certifieringar är vi en ledande leverantör inom teknik, infrastruktur och systemintegration. Genom vår breda och djupa expertis kan vi hjälpa dig som kund att utforma, implementera, driva och underhålla den it-infrastruktur som ditt företag behöver och är beroende av.

Ansvarstagande

För oss är det viktigt att skapa digital lösningar som både är hållbara och effektiva. Atea vill stötta samhället i att ta tillvara de möjligheter som finns och samtidigt med våra hållbarhetsinitiativ adressera de utmaningar som it-branschen har.

Ett starkt lag

Vi har strategiska partnerskap med tio ledande globala it-leverantörer; Apple, Cisco, Citrix, Dell Technology, HP, Hewlett Packard Enterprise, IBM, Lenovo, Microsoft och VMware. Det ger din verksamhet tillgång till ett komplett och aktuellt produkt- och tjänsteerbjudande.

Miniorlandslag i Dalarna

Atea Dalarna och Falu IK Friidrott tar nästa steg med Miniorlandslaget i Falun

I våras startade Miniorlandslaget i friidrott vid Lugnet i Falun och nu är det dags för nästa steg. Initiativet är ett samarbete mellan Falu IK Friidrott och it-företaget Atea Dalarna där barn och unga från idrottssvaga områden får möjlighet att delta och engagera sig i friidrott samt bli en del av föreningslivet. 

Läs vidare

Bli en del av laget

På Ateas kontor i Dalarna hittar du alltifrån nätverksexperten, verksamhetsutvecklaren och serverspecialisten till cloudarkitekten, förändringsledaren och it-arkitekten. Även driftsteknikern, licensspecialisten, e-hälsostrategen, finansrådgivaren, säljaren, kundsupport-medarbetaren och supportteknikern.

Vi fortsätter växa och behöver fler såväl som andra kompetenser och förmågor.

Jobba på Atea i Dalarna