Hoppa till huvudinnehåll
Nyhet2023-01-05

Stefan Denkert ny platschef på Atea i Sundsvall

Från skolchef till it-chef; Stefan Denkert blir Ateas nya platschef i Sundsvall. Han ska bidra till Ateas lokala expansion framöver och efterträder Gabriella Norberg som går vidare inom Atea i rollen som ny affärsområdeschef för region norr inom Digital Workplace.
Stefan Denkert ny platschef

Sedan den 28 december 2022 är Stefan Denkert ny platschef på Atea i Sundsvall. Stefan kommer senast från Prolympia, Sveriges ledande idrottsskola, där han var både rektor och därefter skolchef med ansvar för såväl operativa som strategiska arbetsuppgifter inom organisationens alla verksamhets- och processområden.

Om Stefan

Ålder: 40

Familj: Fru och två barn

Intressen: Stefan spelar gärna en runda golf på Sundsvall GK i Skottsund och uppskattar både matlagning och musik

Personligt IT-hack: Power Automate i Office 365 är en personlig favorit – allt som man behöver göra fler än två gånger kan du istället automatisera

– Vi är otroligt glada att Stefan valt Atea och han kommer passa utmärkt i rollen som platschef med uppdraget att utveckla vårt säte i Sundsvall. Efterfrågan från våra kunder inom exempelvis säkerhet, vård och omsorg och hybrida arbetsplatser med hållbarhet i fokus är enormt och kommer att öka framöver, säger Tomas Mörth, Regionchef Norr på Atea.

I uppdraget som platschef ingår bland annat att få lokalkontoret att växa med nya förmågor som stöttar ett växande antal kunder för Atea i Sundsvall. I dag arbetar cirka 30 personer på Atea i Sundsvall som Stefan kommer att ansvara för.

– Jag är både glad och ödmjuk att få ta över stafettpinnen och leda Atea i Sundsvall på den fortsatta expansiva resan. Vi kommer framåt fokusera på att fortsätta växa personalstyrkan och attrahera fler kompetenta medarbetare som kan skapa ännu större värde för våra kunder, säger Stefan Denkert.

Gå till vårt kontor i Sundsvall.

Stefan Denkert

Stefan Denkert
Stefan Denkert Platschef