Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Våra kontor

Atea i Sundsvall

Atea i Sundsvall hjälper dig med allt från produktförsörjning, licensrådgivning, systemintegration och funktionsleveranser till effektivisering av din verksamhet med hjälp av digitaliseringens möjligheter.

Vi är ett 30-tal kollegor som brinner för it-infrastruktur och verksamhetsutveckling. Vi hoppas att vi kan spela en viktig roll på våra kunders digitaliseringsresa - tillsammans bygger vi Sverige med it.

Heltäckande erbjudande inom informationsteknologi

Våra specialister hjälper dig med lösningar, från en lokalt installerad lösning till it som tjänst - det som passar din verksamhet bäst. Vi har utgått från de behov dagens verksamheter har när vi format vårt erbjudande för Information Management, Digital Workplace och Hybrid Platforms. Allt hänger ihop. Det handlar om att hitta och dra nytta av all data och använda den på rätt sätt, hur vi samverkar med varandra både i jobbet och privat och att datan görs tillgänglig och lagras säkert.

Läs mer om Atea | Våra tjänster och lösningar | Hållbar it | Konsult på Atea

Adressuppgifter

Kolvägen 15
852 29 Sundsvall
Box 836
851 23 Sundsvall

Lokala kontaktpersoner

Gabriella Norberg
Platschef
gabriella.norberg@atea.se
Olle Rylander.
Olle Rylander
Försäljningschef
olle.rylander@atea.se
Daniel Frisk
Daniel Frisk
Produktivitetskonsult
daniel.frisk@atea.se

Varför är Atea The Place To Be?

Gabriella Norberg

3 snabba frågor med Gabriella - platschef i Sundsvall

Varför ska man jobba hos er på Atea i Sundsvall?

För att vi är inne i en helt fantastisk resa. Vi bygger en verksamhet som vi är ensamma om i Sundsvall, med kombinationen av traditionell infrastrukturaffär och verksamhetsnära digitalisering. Hos oss får du möjlighet att arbeta med helheten hos våra kunder – från it-avdelning till slutanvändare. 

Vad får man som medarbetare uppleva?

Man får vara med och bygga något alldeles nytt. Förändringsresan är otroligt spännande och vi gör förflyttningen tillsammans. Det blir många nya, innovativa dialoger - både internt och tillsammans med våra kunder. Och vi skrattar mycket!

Vem ska man vara för att trivas i ditt team?

Man ska vara sig själv och förstå värdet i att vi alla är olika. Det är summan av våra kompetenser, erfarenheter och personligheter som gör oss starka. Sen behöver man brinna för it och digitalisering. Man behöver drivas av personligt ansvar och trivas med att arbeta i ett lag. Våra värderingar ligger till grund för allt vi gör. Och vi vill mer!

Jobba på Atea

Ta plats i ett lag med kollegor som vill mer. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

TP2B - The place to be

Det är viktigt att du som medarbetare har rätt förutsättningar i ditt arbete  och har bra harmoni mellan jobb och fritid. Därför att vi tagit fram ett antal förmåner som vi tror på. 

TP2B human logo

Kontakta oss

Har du frågor eller fundering runt digitalisering av din verksamhet? Vi ger dig gärna råd och hjälp på vägen.

?

Hur hänger allt ihop?

Vi tar med dig på en resa där vi visar de möjligheter som skapas med ny teknologi. It är en central del i all utveckling som sker just nu. Vi och våra medarbetare har utgått från de behov dagens verksamheter har när vi format vårt erbjudande för Information Management, Digital Workplace och Hybrid Platforms.

Allt hänger ihop. Det handlar om att hitta och dra nytta av all data och använda den på rätt sätt, hur vi samverkar med varandra både i jobbet och privat och att datan görs tillgänglig och lagras säkert.