Hoppa till huvudinnehåll
Atea i Sundsvall hjälper dig med allt från produktförsörjning, licensrådgivning, systemintegration och funktionsleveranser till effektivisering av din verksamhet med hjälp av digitaliseringens möjligheter.

Vi är ett 30-tal kollegor som brinner för it-infrastruktur och verksamhetsutveckling. Vi hoppas att vi kan spela en viktig roll på våra kunders digitaliseringsresa - tillsammans bygger vi Sverige med it.

Heltäckande erbjudande inom informationsteknologi

Våra specialister hjälper dig med lösningar, från en lokalt installerad lösning till it som tjänst - det som passar din verksamhet bäst. Vi har utgått från de behov dagens verksamheter har när vi format vårt erbjudande för Information Management, Digital Workplace och Hybrid Platforms. Allt hänger ihop. Det handlar om att hitta och dra nytta av all data och använda den på rätt sätt, hur vi samverkar med varandra både i jobbet och privat och att datan görs tillgänglig och lagras säkert.

Läs mer om Atea | Våra tjänster och lösningar | Hållbar it | Konsult på Atea

Adressuppgifter

Kolvägen 15
852 29 Sundsvall
Box 836
851 23 Sundsvall

Lokala kontaktpersoner

Stefan Denkert
Stefan Denkert
Platschef
Skicka e-post
Daniel Frisk
Daniel Frisk
Produktivitetskonsult
Skicka e-post
Stefan Denkert ny platschef

Stefan Denkert ny platschef på Atea i Sundsvall

Från skolchef till it-chef; Stefan Denkert blir Ateas nya platschef i Sundsvall. Han ska bidra till Ateas lokala expansion framöver och efterträder Gabriella Norberg som går vidare inom Atea i rollen som ny affärsområdeschef för region norr inom Digital Workplace.

Mer om Stefan

Varför är Atea The Place To Be?

Jobba på Atea

Ta plats i ett lag med kollegor som vill mer. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

TP2B - The place to be

Det är viktigt att du som medarbetare har rätt förutsättningar i ditt arbete  och har bra harmoni mellan jobb och fritid. Därför att vi tagit fram ett antal förmåner som vi tror på. 

TP2B human logo

Kontakta oss

Har du frågor eller fundering runt digitalisering av din verksamhet? Vi ger dig gärna råd och hjälp på vägen.

?

Hur hänger allt ihop?

Vi tar med dig på en resa där vi visar de möjligheter som skapas med ny teknologi. It är en central del i all utveckling som sker just nu. Vi och våra medarbetare har utgått från de behov dagens verksamheter har när vi format vårt erbjudande för Information Management, Digital Workplace och Hybrid Platforms.

Allt hänger ihop. Det handlar om att hitta och dra nytta av all data och använda den på rätt sätt, hur vi samverkar med varandra både i jobbet och privat och att datan görs tillgänglig och lagras säkert.