Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Nyhetsarkiv
Nyhet2018-04-19

Daniel Sundelin ny Apple Partner Manager på Atea

Rekryteringen av Daniel Sundelin som ny Apple Partner Manager innebär att Atea nu tar ett stort steg fram i det strategiska partnerskapet med Apple.
Daniel Sundelin ny Partner Manager för Apple på Atea

Det är med en gedigen erfarenhet av Apples verksamhet som Daniel Sundelin nu kliver på sin nya tjänst. Han har arbetat de senaste 13 åren på Apple, senast som COO (Chief Operation Officer).

”Det känns otroligt kul att kunna dra nytta av mina kunskaper från Apple och tillämpa dem i en ny miljö.”

— Daniel Sundelin

- Det känns otroligt kul att kunna dra nytta av mina kunskaper från Apple och tillämpa dem i en ny miljö, säger Daniel Sundelin.

Atea är Sveriges enda Apple Authorised Enterprise Reseller och har idag flera strategiska Apple-erbjudanden för företag. Daniel Sundelin ser fram emot att utveckla dessa mot nästa nivå.

- Jag är övertygad om att vi, med hjälp av vårt nära partnerskap och våra specialisters ledande kunskaper om Apples produkter kommer fortsätta skapa smarta och moderna tjänster som ger kunderna affärsnytta. Våra kunder kommer garanterat se ett ökat fokus på Apples plattformar, säger Daniel Sundelin.

Annika Gustad, som är chef för Ateas strategiska partners säger att Daniel Sundelin är helt rätt person att föra det viktiga arbetet med Apple framåt.

- Med sin långa erfarenhet från Apple i kombination med ett stort engagemang kommer han kunna lyfta partnerskapet till nya nivåer, vilket framförallt kommer gynna våra kunder, säger Annika Gustad.

Daniel Sundelin tillträdde sin nya roll den 9 april.

Atea erbjuder idag följande företagstjänster:

Atea Smartphone

Mac som tjänst

Apple Practice

Daniel Sundelin
Daniel Sundelin Concept Manager
Annika Gustad
Annika Gustad Chef Strategiska Partners