Hoppa till huvudinnehåll
Nyhet2019-03-07

Atea Sustainability Forum prisnominerat – anmäl dig nu till årets event

Atea nomineras tillsammans med Minnesota Communication i två kategorier av Gyllene Hjulet – båda med fokus på hållbarhet. Dels i kategorin hantverk och dels för Atea Sustainability Forum 2018 i Almedalen. Här kan du anmäla dig till årets event på Fotografiska.

Det är roligt att förra årets succé hyllas i mediebranschen som årets B2B-event. Men hållbarhet är ingen trend utan handlar i högsta grad om långsiktighet. Årets tema för ASF är cirkulär ekonomi och vi laddar just nu för spännande diskussioner och workshops på Fotografiska, säger Magnus Sallbring som är Kultur- och Marknadsdirektör på Atea.

Årets Atea Sustainability Forum går av stapeln den 27 mars på Fotografiska i Stockholm. Här hittar du anmälan. Huvudtalare är Johan Rockström professor i miljövetenskap med fokus på vattenresurser och global hållbarhet samt chef för Stockholm Resilience Centre vid Stockholms universitet.

Förra året föreläste Dr Denis Mukwege, som senare samma år vann Nobels fredspris. Då var fokus transparens och budskapet förstärktes visuellt genom den transparenta toalett med väggar av spegelglas som nu tävlar i kategorin Årets Hantverk av Gyllene Hjulet.