2017-11-24

Släpp innovationen lös i mötesrummet med Surface Hub

Microsoft släppte för ca 2 år sedan den kompletta konferensrumsenheten - Surface Hub. Microsoft Surface Hub är en allt-i-ett skärm med touch/penna och finns i 55 och 84 tum. Den gör att du kan hålla möten med hela teamet, oavsett var de befinner sig.

Skärmen är baserad på Windows 10 och kan används som en whiteboard med tight integration med Office 365. Det gör att du kan köra OneNote, PowerPoint, Word och Excel utan att behöva ta med din laptop. Skulle inte grundfunktionaliteten räcka så kan man även ladda ner över 100 specialanpassade appar från Microsoft Store för just Surface Hub.

Upplevelsen i mötet

Mötesrumsupplevelsen med de två inbyggda kamerorna som automatiskt anpassar sig till den mest optimala vinkeln där du står och skriver på pekskärmen, gör ett möte till en ren fröjd. De fyra inbyggda mikrofonerna plockar lätt upp ljud i hela rummet – även i större rum. Vi har testat att stå på 10-15 m avstånd från hubben i ett möte och det fungerar utmärkt.

Uppdateringar av Surface Hub

Sedan lanseringen så har även Surface Hub:s Windows 10 version uppdaterats ett antal gånger med ständigt förbättrade funktioner.

Nytt i senaste Hub versionen var en rejält förbättrad Whiteboard som innehåller nya funktioner för ritning, tabeller, sökning på internet, fler färger och att kunna dela Whiteboard mellan fler anslutna hubbar.

Så samarbetar du med Surface Hub

Jag och Martin Öster på Microsoft lyfter fram några nyheter på hur man kan nyttja Microsoft Surface Hub i sitt onlinemöte. Vi visar hur man jobbar med pennan på whiteboarden, söker information från internet i en brainstorm session och att snabbt koppla upp en PC emot Hub.

Här kommer verkligen hubben till sin rätt och ger ytterligare kraft för dem som vill bli ännu mer produktiv på jobbet och skapa den moderna arbetsplatsen.

Är du redo för ett förändrat arbetssätt - en del i arbetet med den moderna arbetsplatsen är att uppdateringar snabbt ska kunna införas inom organisationen?

Självklart så kan vi inom Atea hjälpa till med råd runt en ökad produktivitet, projekt, konsultation, säkerhet och leveranser för ditt nästa perfekta onlinemöte!

Hälsningar

Anders Grönlund / Microsoft Partner Manager / Atea Sverige AB