Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Karriär

Karriär inom Managed Services

Trivs i en roll där du ansvarar för drift av verksamhetskritisk it till många stora organisationer? Ta plats i ett lag med kollegor som arbetar för laget före jaget. Läs om Ateas driftorganisation inom Managed Services.

Inom Managed Services hjälper vi våra kunder inom hela Sverige att frigöra resurser och öka den totala effektiviteten i kundernas it-organisationer. Våra specialister skräddarsyr lösningar, förvaltar och driftar flera hundra kunder inom cloud, arbetsplats, servicedesk, nätverk och datacenter, där alla medarbetare är en del av laget. Vi arbetar nära kunderna i partnerskap och strävar hela tiden att proaktivt utveckla våra tjänster.

Det gör vi genom att leverera och drifta kostnadseffektiva drifttjänster med högsta kvalitet om kunden vill outsourca delar av eller hela it-driften. Oavsett kundernas krav på plattform: i kundens eget datacenter, i publika molnplattformar eller i vårt eget Atea Cloud.

En kvinna sitter med en laptop i knät på ett tåg

Våra förmågor är samlade inom våra erbjudandeområden;

  • Hybrid Platforms innebär att vi tar driftansvar över applikationer och infrastruktur våra kunders multicloud-miljöer i det publika molnet, i Ateas eget moln eller i kundens eget datacenter.
  • Digital Workplace som syftar till att värna våra kunders produktivitet genom att användarnas moderna arbetsplats ständigt hålls up-to-date och om någonting går fel så finns vår Servicedesk redo.
  • Information Management handlar om att effektivt och säkert förvalta, hantera och behandla ständigt växande mängder av verksamhetskritisk data.

Ta del av kundnyttan frigör tid och öka lönsamhet

Tillbaka till Karriär
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer