Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Datacenter

Så skyddar du ditt datacenter i molnet med Disaster Recovery som tjänst

Behöver du en katastrofsäkring i molnet som skapar en fundamental trygghet för alla företag som driftar sin egen it. Om eller när man får en störning i sitt datacenter går det att på bara någon minut växla över till en kopia av it-miljön. På ett sådant sätt kan man undvika kostsamma avbrott i verksamheten. Disaster Recovery som tjänst är en lösning som kompletterar befintlig VMware-plattform för maximal flexibilitet och enkelhet.

Vad är Disaster Recovery som tjänst och tryggar den företags it-miljö?

Disaster Recovery är en tjänst som innebär en form av katastrofsäkring i molnet skapar en fundamental trygghet för företag som driftar sin egen it. Om eller när man får en störning går det att på bara någon minut växla över till en kopia av it-miljön. På så sätt kan man undvika kostsamma avbrott i verksamheten. Disaster Recovery som tjänst är en lösning som kompletterar befintlig VMware-plattform för maximal flexibilitet och enkelhet.

Ateas Disaster Recovery som tjänst är den första lösningen av sitt slag i Europa – och den är optimerad för VMware.

  1. Avbrott påverkar produktionen minimalt
  2. Inga nya verktyg – tjänsten använder din befintliga VMware vCenter Server
  3. Flexibilitet ger kontroll – välj vilka virtuella servrar du vill skydda
  4. Hjälp med återställning efter virusattack – tack vare ögonblicksbilder av dina servrar kan man snabbt återställa dem vid ett angrepp
  5. Företagets ledning har full kontroll

Lär dig skydda ditt datacenter i 5 steg

Varje företag behöver en strategi för hur de ska agera vid avbrott i de system som hela verksamheten är beroende av. Katastrofåterställning som tjänst är ett kraftfullt och flexibelt verktyg för att realisera en sådan strategi - oavsett storlek hos företag.

Jonas Emilsson

Jonas har drygt tjugo års erfarenhet inom it-branschen och har jobbat med virtualisering och storagefrågor under en lång tid tillsammans med våra största kunder.
Tillbaka till Datacenter