Tillbaka till Appar och system

Boka mötet direkt vid rummet med Atea Roomance

Vår mötesbokningslösning, Atea Roomance, ger dig en enkel och smidig lösning för att boka ett mötesrum direkt vid rummet. Du slipper dubbelbokningar och störande moment vid möten från personer som tror de bokat just ditt rum.

Överblickbarhet

De rum som bokas, men sedan inte nyttjas, släpps fria för nya bokningar efter en tid som du bestämmer. Du får all information om status för rummet och vilken utrustning som finns tillgänglig.

Tydliga färger i bokningsskärmen utanför rummet gör att du redan på håll kan se ett rums status. Det är enkelt - rött för upptaget, grönt för ledigt och gult för snart ledigt. På skärmen ser du om någon utrustning i rummet är felanmäld, och du kan själv t.ex. även felanmäla en projektor som inte fungerar. Längst ner på skärmen får du dessutom en utmärkt överblick på dagens bokningar i aktuellt rum.

Integrerad lösning

Självklart kan du boka möten på dina ”vanliga sätt”, genom att ange ett rum i en kalenderbokning i din e-postklient eller via vår app Atea rumsbokning. Oavsett hur du gör kommer Atea Roomance visa status för rummet när det är bokat.

Kompatibel med

  • Atea Roomance finns för iOS och Windows
  • Microsoft Exchange 2010, 2013, 2016
  • Exchange i Microsoft Office 365
  • IBM Domino 9.x eller senare
Tillbaka till Appar och system
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer