2022-05-04

I huvudet på Sara Scheef - VD på konsult och rekryteringsbolaget Ada Digital

Att hitta rätt kompetens för sitt innovations eller digitaliseringsarbete är minst sagt utmanade idag. TechSverige bedömer att det kommer fattas 70 000 tusen personer med den kompetens som efterfrågas 2024.

Sara Scheef, ADA Digital i podden "I huvudet på en innovationsledare"

Stefan möter upp Sara Scheef, VD på konsult och rekryteringsbolaget Ada Digital för att få goda råd hur man ska hitta nya innovativa sätt att attrahera, rekrytera, behålla och utveckla sina medarbetare.

Hur agil och öppen ska man vara i sätt att rekrytera? Ska man våga utmana sig själv och kanske skala ner på kravlistan? Ett av Saras tips är, se din kandidat som en kund!

Missa inte det här avsnittet!

Lyssna på avsnittet i:

  

 

Podcast: I huvudet på en innovationsledare
Jag är så nyfiken och vill verkligen förstå vad det är som gör att några organisationer är mer framgångsrika än andra med att förbättra upplevelsen för sina kunder, medborgare, patienter eller vem man nu finns tills för?

Jag heter Stefan Fasth och jobbar som innovationsledare på Atea och det här är podcasten där jag tillsammans med intressanta gäster försöker ta reda på hur man gör för att lyckas med innovation och digitalisering.

Till podden