Hoppa till huvudinnehåll
Pressmeddelande 2020-11-24

Atea har tilldelats underleverantörsavtal för VMware Professional Services i Norden

Ateakoncernen har tilldelats ett underleverantörsavtal för VMware Professional Services i Norden, vilket är en betydande utveckling i Ateas relation med VMware.
Medarbetare på Atea

Grunden för avtalet är Ateas konstanta vidareutveckling av sina expertkunskaper inom digital transformation samt att företaget nyttjat sin kompetens om VMwares teknologier inom områden som hybrid- och multicloudlösningar, kombinerat med moderna applikationer, digital arbetsplats samt nätverk och säkerhet.

– VMware är en viktig strategisk partner för oss och våra kunder och med detta samarbete stärker vi ytterligare vår position i regionen. Avtalet i kombination med de investeringar vi kontinuerligt gör kring kompetens och leveranskapacitet bygger avsevärt vår förmåga att leverera komplexa lösningar till våra kunder, säger Carl-Johan Hultenheim, vd Atea Sverige.

VMwares partnerekosystem är otroligt viktigt för VMware Professional Services strategi. En väsentlig del av företagets professionella tjänster utförs av VMwares underleverantörsnätverk och styrkan i detta nätverk bidrar till VMwares kundnöjdhet och lösningsframgång.

– Atea har visat en bredd i både sin expertis och sin förmåga att hjälpa kunderna att navigera i de teknologibeslut som är affärskritiska för deras verksamheter. Vi är glada att Atea blivit en underleverantör av VMware Professional Services och kan hjälpa oss att skapa värde hos kunder i Norden, säger Malou Hvass, Sr. Regional Marketing Manager, Nordic & Baltic på VMware.

Som en del i VMware Professional Services kommer Atea att designa och implementera strategiska lösningar från VMware över hela Norden.