Hoppa till huvudinnehåll
Pressmeddelande 2019-05-14

Atea Sverige erhåller exklusiv status som Cisco Lifecycle Advisor

Atea är nu en av få partners i Sverige med Ciscos kvalitetsstämpel Lifecycle Advisor. Titeln är ett bevis på att Atea lyckas stötta sina kunder från idé och implementation till målgång och uppföljning, med ett oavbrutet fokus på affärs- och verksamhetsnytta.

- Vi har ett heltäckande erbjudande och skapar tillsammans med våra partners mervärde för kunderna under hela deras digitala transformation. Utmärkelsen från Cisco tydliggör kompetensen som finns i vårt bolag kring deras mjukvaror och hur de bäst används som verktyg i digitalisering, säger Carl-Johan Hultenheim, vd för Atea Sverige.

För att kvalificera sig som Lifecycle Advisor måste en rad kriterier uppfyllas. Partnern ska kunna utveckla och implementera långsiktiga planer tillsammans med kunderna, på ett erfaret sätt jobba utifrån tydliga metoder och processer, och hantera såväl software licenser som asset management. Att konsumtionen av IT allt mer förflyttas till ett mjukvarubaserat lager innebär ofta en ökad komplexitet för kund. Där är Atea, med sin kompetens kring såväl lokalt installerade lösningar som it som tjänst, ett flexibelt bollplank för kunden och en trygg rådgivare.

- Vi är glada och stolta över att kvalificera Atea som Cisco Lifecycle Advisor. Lifecycle Advisor-programmet kvalitetssäkrar att slutkunderna får hjälp av Atea att implementera och använda Ciscos teknologi på bästa sätt. Detta är avgörande för att kunderna skall kunna hänga med i utvecklingen och verkligen utnyttja kraften i den allt högre andelen mjukvara i våra lösningar, säger Peter Rådeström, Software Lead, Cisco Sverige.

Kontakta gärna: