Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Våra kontor

Atea i Östersund

Vi på Atea i Östersund vill alltid lite mer, vi brinner för vår region och vårt uppdrag är tydligt! Vi vill hjälpa våra kunder att bli framgångsrika, det gör vi med ett lokalt hjärta och globala muskler.

Laget i Östersund består av ett 40-tal it-specialister som hjälper våra kunder med allt ifrån it-produkter, driftstjänster till att stödja verksamheten inom digitalisering.

Läs mer om Atea | Våra tjänster och lösningar | Hållbar it | Konsult på Atea

Adressuppgifter

Öneslingan 7
832 51 Frösön

Lokala kontaktpersoner

Ronnie Heidenborn
Ronnie Heidenborn
Platschef
ronnie.heidenborn@atea.se
Patrik Bohlin
Konsultchef
patrik.bohlin@atea.se
Elin Boije
Konsultchef
elin.boije@atea.se

Varför är Atea The Place To Be?

The place to be

Det är viktigt att du som it-specialist har rätt förutsättningar i ditt arbete och har bra harmoni mellan jobb och fritid. Därför att vi tagit fram ett antal förmåner som vi tror på. Ateas framgångsfaktor är våra medarbetares insatser och kompetenser. För att hålla oss ajour inom vår snabbt utvecklande bransch vill vi stötta våra medarbetares utveckling.

Våra förmåner | Vår företagskultur | Vårt hållbarhetsarbete

Skicka en spontanansökan

Hittar du ingen ledig tjänst som passar? Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. 

Anmäl ditt intresse genom att göra en CV lös ansökan. I stället besvarar du några få frågor. Det är också här du söker praktikplats på Atea.