Hoppa till huvudinnehåll
Vi på Atea i Örnsköldsvik hjälper dig med allt från produktförsörjning, licensrådgivning, systemintegration och funktionsleveranser till effektivisering av din verksamhet med hjälp av digitaliseringens möjligheter.

Vi är ett 20-tal kollegor som brinner för it-infrastruktur och tillsammans med våra kunder vill bygga ett hållbart Sverige för kommande generationer med hjälp av it.

Välkommen till oss!

Adressuppgifter

Viktoriaesplanaden 6
891 39 Örnsköldsvik

Lokala kontaktpersoner

Jenny Sandberg
Platschef
Skicka e-post
Patrik Forsberg
Konsultchef
Skicka e-post

Varför är Atea The Place To Be?

The place to be

Det är viktigt att du som it-specialist har rätt förutsättningar i ditt arbete och har bra harmoni mellan jobb och fritid. Därför att vi tagit fram ett antal förmåner som vi tror på. Ateas framgångsfaktor är våra medarbetares insatser och kompetenser. För att hålla oss ajour inom vår snabbt utvecklande bransch vill vi stötta våra medarbetares utveckling.

Våra förmåner | Vår företagskultur | Vårt hållbarhetsarbete

Skicka en spontanansökan

Hittar du ingen ledig tjänst som passar? Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. 

Anmäl ditt intresse genom att göra en CV lös ansökan. I stället besvarar du några få frågor. Det är också här du söker praktikplats på Atea.

Vi kan bli dina nya kollegor

Jenny Sandberg, It-arkitekt