Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Våra kontor

Atea i Örebro

På Atea i Örebro är vi ca 60 medarbetare, 40 av dem är konsulter. På vårt kontor hittar du ett gäng härliga individer med en rad olika kompetenser. Gemensamt för oss alla är att vi brinner för det vi gör, älskar att få ta ansvar och arbeta tillsammans som ett lag.

I Örebro bygger vi Sverige med it genom att ligga i framkant med värdeskapande rådgivning, kvalitativa leveranser och it-lösningar anpassade för kundens behov

Atea i Örebro representerar Atea i hela Örebro län och har medarbetare och kunder i framförallt Örebro med omnejd. Med vårt unika lag inspirerar, utmanar och förflyttar vi våra kunder till en hållbar, digital framtid. Vi strävar efter att vara TP2B för medarbetare, kunder och leverantörer. Vårat gemensamma mål är att vara regionens bästa arbetsplats.

När du kliver in på vårt kontor kommer du troligen mötas av både ”hej” och leenden. Vi har en kultur av att vara öppna, bjuda på oss själva och att stanna upp och prata med varandra i vardagen. Om du råkar kliva in i lokalerna när det är fika eller lunch surras det en hel del. En vanlig dag är runt 20 personer på plats, resten befinner sig ute hos kund, och några jobbar på distans.

Adressuppgifter

Gustavsviksvägen 3
702 30 Örebro

Lokala kontaktpersoner

Stefan Lindqvist
Stefan Lindqvist
Platschef
stefan.lindqvist@atea.se
Anette Widstrand
Anette Widstrand
Leveranskoordinator
anette.widstrand@atea.se
Ulrika Nygren
Ulrika Nygren
Konsultchef
ulrika.nygren@atea.se
Mikael Stenman
Mikael Stenman
Konsultchef
mikael.stenman@atea.se

Varför är Atea The Place To Be?

Möt vår konsultchef Ulrika - din nästa chef?

"Det är ett bra läge att komma in nu om du vill vara med och påverka verksamheten och hur vi ska jobba tillsammans"

Ulrika Nygren

Läs om Ulrikas ledarskap
Mikael Stenman

Möt vår konsultchef Mikael - din nästa chef?

"Jag är mån om att grupperna får en bra dynamik. Det är en fördel om folk tycker lite olika."

Mikael Stenman

Läs om Mikaels ledarskap

Varför Atea

Vassa konsulter

Med våra 1 000 konsulter och 4 500 certifieringar är vi en ledande leverantör inom teknik, infrastruktur och systemintegration. Genom vår breda och djupa expertis kan vi hjälpa dig som kund att utforma, implementera, driva och underhålla den it-infrastruktur som ditt företag behöver och är beroende av.

Ansvarstagande

För oss är det viktigt att skapa digital lösningar som både är hållbara och effektiva. Atea vill stötta samhället i att ta tillvara de möjligheter som finns och samtidigt med våra hållbarhetsinitiativ adressera de utmaningar som it-branschen har.

Ett starkt lag

Vi har strategiska partnerskap med tio ledande globala it-leverantörer; Apple, Cisco, Citrix, Dell Technology, HP, Hewlett Packard Enterprise, IBM, Lenovo, Microsoft och VMware. Det ger din verksamhet tillgång till ett komplett och aktuellt produkt- och tjänsteerbjudande.

Hur hänger allt ihop?

Vi tar med dig på en resa där vi visar de möjligheter som skapas med ny teknologi. It är en central del i all utveckling som sker just nu. Vi och våra medarbetare har utgått från de behov dagens verksamheter har när vi format vårt erbjudande för Information Management, Digital Workplace och Hybrid Platforms.

Allt hänger ihop. Det handlar om att hitta och dra nytta av all data och använda den på rätt sätt, hur vi samverkar med varandra både i jobbet och privat och att datan görs tillgänglig och lagras säkert.

Kontakta oss

?