Hoppa till huvudinnehåll
Vi är ett it-företag som finns nära dig som kund. Vårt uppdrag är att bygga Sverige med it och vi vill göra det på ett ansvarsfullt sätt som tar hänsyn till sociala aspekter, vår miljö och framtida generationer.

På Atea i Örebro är vi ca 60 medarbetare, 40 av dem är konsulter. På vårt kontor hittar du ett gäng härliga individer med en rad olika kompetenser. Gemensamt för oss alla är att vi brinner för det vi gör, älskar att få ta ansvar och arbeta tillsammans som ett lag.

Kontoret representerar Atea i hela Örebro län och har medarbetare och kunder i framförallt Örebro med omnejd. Med vårt unika lag inspirerar, utmanar och förflyttar vi våra kunder till en hållbar, digital framtid. Vi strävar efter att vara TP2B för medarbetare, kunder och leverantörer. Vårat gemensamma mål är att vara regionens bästa arbetsplats.

När du kliver in på vårt kontor kommer du troligen mötas av både ”hej” och leenden. Vi har en kultur av att vara öppna, bjuda på oss själva och att stanna upp och prata med varandra i vardagen. Om du råkar kliva in i lokalerna när det är fika eller lunch surras det en hel del. En vanlig dag är runt 20 personer på plats, resten befinner sig ute hos kund, och några jobbar på distans.

Adressuppgifter

Gustavsviksvägen 3
702 30 Örebro

Lokala kontaktpersoner

Kristian Revay
Platschef
Skicka e-post
Michael Ernestam
Försäljningschef
Skicka e-post
Mikael Stenman
Mikael Stenman
Konsultchef
Skicka e-post
Anette Widstrand
Anette Widstrand
Leveranskoordinator
Skicka e-post
Ny platschef i Örebro

Kristian Revay ny platschef på Atea i Örebro

Atea har utsett Kristian Revay till ny platschef i Örebro. Kristian har över 20 års erfarenhet från it-branschen och kommer senast från SaaS-företaget Hups där han hade rollen som teknikchef och tillförordnad vd. Han startade sin nya tjänst på Atea den 1 februari.

Läs mer

Varför är Atea The Place To Be?

Mikael Stenman

Möt vår konsultchef Mikael - din nästa chef?

"Jag är mån om att grupperna får en bra dynamik. Det är en fördel om folk tycker lite olika."

Mikael Stenman

Läs om Mikaels ledarskap

Varför Atea

Vassa konsulter

Med våra 1 000 konsulter och 4 500 certifieringar är vi en ledande leverantör inom teknik, infrastruktur och systemintegration. Genom vår breda och djupa expertis kan vi hjälpa dig som kund att utforma, implementera, driva och underhålla den it-infrastruktur som ditt företag behöver och är beroende av.

Ansvarstagande

För oss är det viktigt att skapa digital lösningar som både är hållbara och effektiva. Atea vill stötta samhället i att ta tillvara de möjligheter som finns och samtidigt med våra hållbarhetsinitiativ adressera de utmaningar som it-branschen har.

Ett starkt lag

Vi har strategiska partnerskap med tio ledande globala it-leverantörer; Apple, Cisco, Citrix, Dell Technology, HP, Hewlett Packard Enterprise, IBM, Lenovo, Microsoft och VMware. Det ger din verksamhet tillgång till ett komplett och aktuellt produkt- och tjänsteerbjudande.

Hur hänger allt ihop?

Vi tar med dig på en resa där vi visar de möjligheter som skapas med ny teknologi. It är en central del i all utveckling som sker just nu. Vi och våra medarbetare har utgått från de behov dagens verksamheter har när vi format vårt erbjudande för Information Management, Digital Workplace och Hybrid Platforms.

Allt hänger ihop. Det handlar om att hitta och dra nytta av all data och använda den på rätt sätt, hur vi samverkar med varandra både i jobbet och privat och att datan görs tillgänglig och lagras säkert.

Kontakta oss

?