Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Våra kontor
karlstad Om Atea

Atea i Karlstad

På Atea i Karlstad är vi stolta över vårt lag som idag kan räknas till drygt 75 medarbetare. Vi är ett härligt gäng som tillsammans utvecklas och drivs av den senaste teknologin. Vi arbetar för att vara så nära kunden som möjligt och leverera toppkompetens inom en rad olika områden. I nära samarbete med våra kunder och partners utvecklar vi lösningar som nästa generation kan vara stolta över. Gemensamt för oss alla är att vi brinner för det vi gör, älskar att få ta ansvar och arbeta tillsammans som ett lag.

I Karlstad bygger vi Sverige med it genom att ligga i framkant med värdeskapande rådgivning, kvalitativa leveranser och it-lösningar anpassade för kundens behov. 

Atea i Karlstad representerar Atea i hela Värmlands län och har medarbetare och kunder i framförallt Karlstad med omnejd. Med vårt unika lag inspirerar, utmanar och förflyttar vi våra kunder till en hållbar, digital framtid. Vi strävar efter att vara TP2B för medarbetare, kunder och leverantörer. Vårat gemensamma mål är att vara regionens bästa arbetsplats.

När du kliver in på vårt kontor kommer du troligen mötas av både ”hej” och leenden. Vi har en kultur av att vara öppna, bjuda på oss själva och att stanna upp och prata med varandra i vardagen. Om du råkar kliva in i lokalerna när det är fika eller lunch surras det en hel del. En vanlig dag är runt 20 personer på plats, resten befinner sig ute hos kund, och några jobbar på distans.

Läs mer om Atea | Våra tjänster och lösningar | Hållbar it | Konsult på Atea

 

Adressuppgifter

Säterivägen 18
653 41 Karlstad
Box 296
651 07 Karlstad

Lokala kontaktpersoner

Pernilla Uddh
Pernilla Uddh
Platschef
pernilla.uddh@atea.se
Bjarne Fransson
Bjarne Fransson
Försäljningschef
bjarne.fransson@atea.se
Peter Aronsson
Peter Aronsson
Konsultchef
peter.aronsson@atea.se
Peter Altedsson
Peter Alfredsson
Konsultchef
peter.alfredsson@atea.se
Victoria Altin
Victoria Altin
Konsultchef
victoria.altin@atea.se