Hoppa till huvudinnehåll
På Atea i Karlstad är vi stolta över vårt lag som kan räknas till drygt 80 medarbetare. Vi arbetar för att vara så nära kunden som möjligt och leverera toppkompetens inom en rad olika områden. I nära samarbete med våra kunder och partners utvecklar vi lösningar som nästa generation kan vara stolta över. Gemensamt för oss alla är att vi brinner för det vi gör, älskar att få ta ansvar och arbeta tillsammans som ett lag.

I Karlstad bygger vi Sverige med it genom att ligga i framkant med värdeskapande rådgivning, kvalitativa leveranser och it-lösningar anpassade för kundens behov. 

Atea i Karlstad representerar Atea i Värmlands län och Dalsland och välkomnar alla kunder, stora som små. Med vårt unika lag inspirerar, utmanar och förflyttar vi våra kunder till en hållbar, digital framtid. Vi strävar efter att vara TP2B för medarbetare, kunder och leverantörer. Vårat gemensamma mål är att vara den bästa arbetsplatsen.

På karlstadskontoret har vi en kultur av att vara öppna, bjuda på oss själva och se varandra i vardagen. En vanlig dag är runt 20 personer på plats, resten befinner sig ute hos kund, och några jobbar på distans.

När du besöker Karlstadskontoret för ett möte eller event så bjuds du in i vår mötesarea där du blir väl omhändertagen av våra medarbetare! 

Läs mer om Atea | Våra tjänster och lösningar | Hållbar it | Konsult på Atea

 

Adressuppgifter

Säterivägen 18
653 41 Karlstad
Box 296
651 07 Karlstad

Lokala kontaktpersoner

Pernilla Uddh
Pernilla Uddh
Platschef
Skicka e-post
Bjarne Fransson
Bjarne Fransson
Försäljningschef
Skicka e-post
Peter Aronsson
Peter Aronsson
Konsultchef
Skicka e-post
Peter Altedsson
Peter Alfredsson
Konsultchef
Skicka e-post
Victoria Altin
Victoria Altin
Konsultchef
Skicka e-post
Tony Larsson
Tony Larsson
Leveranskoordinator
Skicka e-post

Varför är Atea The Place To Be?

The place to be

Det är viktigt att du som it-specialist har rätt förutsättningar i ditt arbete och har bra harmoni mellan jobb och fritid. Därför att vi tagit fram ett antal förmåner som vi tror på. Ateas framgångsfaktor är våra medarbetares insatser och kompetenser. För att hålla oss ajour inom vår snabbt utvecklande bransch vill vi stötta våra medarbetares utveckling.

Våra förmåner | Vår företagskultur | Vårt hållbarhetsarbete

Varför Atea

Vassa konsulter

Med våra 1 000 konsulter och 4 500 certifieringar är vi en ledande leverantör inom teknik, infrastruktur och systemintegration. Genom vår breda och djupa expertis kan vi hjälpa dig som kund att utforma, implementera, driva och underhålla den it-infrastruktur som ditt företag behöver och är beroende av.

Ansvarstagande

För oss är det viktigt att skapa digital lösningar som både är hållbara och effektiva. Atea vill stötta samhället i att ta tillvara de möjligheter som finns och samtidigt med våra hållbarhetsinitiativ adressera de utmaningar som it-branschen har.

Ett starkt lag

Vi har strategiska partnerskap med tio ledande globala it-leverantörer; Apple, Cisco, Citrix, Dell Technology, HP, Hewlett Packard Enterprise, IBM, Lenovo, Microsoft och VMware. Det ger din verksamhet tillgång till ett komplett och aktuellt produkt- och tjänsteerbjudande.

Hur hänger allt ihop?

Vi tar med dig på en resa där vi visar de möjligheter som skapas med ny teknologi. It är en central del i all utveckling som sker just nu. Vi och våra medarbetare har utgått från de behov dagens verksamheter har när vi format vårt erbjudande för Information Management, Digital Workplace och Hybrid Platforms.

Allt hänger ihop. Det handlar om att hitta och dra nytta av all data och använda den på rätt sätt, hur vi samverkar med varandra både i jobbet och privat och att datan görs tillgänglig och lagras säkert.

Kontakta oss

?