Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Våra kontor
karlskrona kalmar oskarshamn nationellt event Om Atea

Atea i Karlskrona

Från våra kontor i Kalmar, Karlskrona och Oskarshamn utgår idag ca 40 st medarbetare.

Här hittar du ett gäng härliga individer med en rad olika kompetenser. Gemensamt för oss alla är att vi brinner för det vi gör, älskar att få ta ansvar och arbeta tillsammans som ett lag.

Vi har ett heltäckande erbjudande inom informationsteknologi. Våra specialister hjälper dig med lösningar, från en lokalt installerad lösning till it som tjänst - det som passar din verksamhet bäst.

Läs mer om Atea | Våra tjänster och lösningar | Hållbar it | Konsult på Atea

Adressuppgifter

Campus Gräsvik 2
371 75 Karlskrona

Lokala kontaktpersoner

Mattias Lindell
Mattias Lindell
Platschef
mattias.lindell@atea.se
Caroline Elmqvist Olsson
Caroline Elmqvist Olsson
Konsultchef
caroline.elmqvist-olsson@atea.se
Martin Sjögren
Martin Sjögren
Försäljningschef
martin.sjogren@atea.se
Gustav Nilsson
Gustav Nilsson
It-arkitekt
gustav.nilsson@atea.se

Varför är Atea The Place To Be?

Möt vår konsultchef Caroline - din nästa chef?

"Tack vare att de jobbar tillsammans kan de ta sig an roligare uppdrag, vidga sina vyer och lära av varandra, och dessutom få hintar om utbildningar och tips om bra bloggar och likande."

Caroline Elmqvist Olsson, konsultchef

Konsultchef Caroline

Varför Atea

Vassa konsulter

Med våra 1 000 konsulter och 4 500 certifieringar är vi en ledande leverantör inom teknik, infrastruktur och systemintegration. Genom vår breda och djupa expertis kan vi hjälpa dig som kund att utforma, implementera, driva och underhålla den it-infrastruktur som ditt företag behöver och är beroende av.

Ansvarstagande

För oss är det viktigt att skapa digital lösningar som både är hållbara och effektiva. Atea vill stötta samhället i att ta tillvara de möjligheter som finns och samtidigt med våra hållbarhetsinitiativ adressera de utmaningar som it-branschen har.

Ett starkt lag

Vi har strategiska partnerskap med tio ledande globala it-leverantörer; Apple, Cisco, Citrix, Dell Technology, HP, Hewlett Packard Enterprise, IBM, Lenovo, Microsoft och VMware. Det ger din verksamhet tillgång till ett komplett och aktuellt produkt- och tjänsteerbjudande.

Hur hänger allt ihop?

Vi tar med dig på en resa där vi visar de möjligheter som skapas med ny teknologi. It är en central del i all utveckling som sker just nu. Vi och våra medarbetare har utgått från de behov dagens verksamheter har när vi format vårt erbjudande för Information Management, Digital Workplace och Hybrid Platforms.

Allt hänger ihop. Det handlar om att hitta och dra nytta av all data och använda den på rätt sätt, hur vi samverkar med varandra både i jobbet och privat och att datan görs tillgänglig och lagras säkert.