Hoppa till huvudinnehåll
Vi är ett it-företag som finns nära dig som kund. Vårt uppdrag är att bygga Sverige med it och vi vill göra det på ett ansvarsfullt sätt som tar hänsyn till sociala aspekter, vår miljö och framtida generationer.

Atea är ett it-företag med mål att vara en möjliggörare för din verksamhet på er digitaliseringsresa. Genom våra konsulters breda och djupa expertis hjälper vi dig att utforma, implementera, driva och underhålla den it-infrastruktur som din verksamhet behöver och är beroende av för att lyckas.

När du kliver in på vårt kontor i Borås kommer du troligen mötas av både ”hej” och leenden. Vi har en kultur av att vara öppna, bjuda på oss själva och att stanna upp och prata med varandra i vardagen. Vi strävar efter att vara TP2B för medarbetare, kunder och leverantörer.

Om Atea | Tjänster och lösningar | Jobba på Atea | Samarbetspartners

 

Adressuppgifter

Katrinedalsgatan 13B
504 51 Borås

Lokala kontaktpersoner

Niclas Hedlund
Niclas Hedlund
Platschef
Skicka e-post
Pierre Zangaro
Pierre Zangaro
Konsultchef
Skicka e-post
Fahrudin
Fahrudin Halilovic
Key Account Manager
Skicka e-post

Hitta till oss

via kollektivtrafik

Hållplats: Katrinedalsgatan 20, Borås

Bolag: Västtrafik, Buss 6

Från hållplatsen tar det mindre än 1 minut att gå. Ateas kontor ligger mitt emot hållplatsen. 

via bil och parkering

Mitt emot kontoret finns betalparkeringar och det tar mindre än 1 minut att gå. Parkering betalas via appen easy-park eller via parkeringsautomaterna.

Varför är Atea The Place To Be?

The place to be

Det är viktigt att du som it-specialist har rätt förutsättningar i ditt arbete och har bra harmoni mellan jobb och fritid. Därför att vi tagit fram ett antal förmåner som vi tror på. Ateas framgångsfaktor är våra medarbetares insatser och kompetenser. För att hålla oss ajour inom vår snabbt utvecklande bransch vill vi stötta våra medarbetares utveckling.

Våra förmåner | Vår företagskultur | Vårt hållbarhetsarbete

Hur hänger allt ihop?

Vi tar med dig på en resa där vi visar de möjligheter som skapas med ny teknologi. It är en central del i all utveckling som sker just nu. Vi och våra medarbetare har utgått från de behov dagens verksamheter har när vi format vårt erbjudande för Information Management, Digital Workplace och Hybrid Platforms.

Allt hänger ihop. Det handlar om att hitta och dra nytta av all data och använda den på rätt sätt, hur vi samverkar med varandra både i jobbet och privat och att datan görs tillgänglig och lagras säkert.

Varför Atea

Vassa konsulter

Med våra 1 000 konsulter och 4 500 certifieringar är vi en ledande leverantör inom teknik, infrastruktur och systemintegration. Genom vår breda och djupa expertis kan vi hjälpa dig som kund att utforma, implementera, driva och underhålla den it-infrastruktur som ditt företag behöver och är beroende av.

Ansvarstagande

För oss är det viktigt att skapa digital lösningar som både är hållbara och effektiva. Atea vill stötta samhället i att ta tillvara de möjligheter som finns och samtidigt med våra hållbarhetsinitiativ adressera de utmaningar som it-branschen har.

Ett starkt lag

Vi har strategiska partnerskap med tio ledande globala it-leverantörer; Apple, Cisco, Citrix, Dell Technology, HP, Hewlett Packard Enterprise, IBM, Lenovo, Microsoft och VMware. Det ger din verksamhet tillgång till ett komplett och aktuellt produkt- och tjänsteerbjudande.