Hoppa till huvudinnehåll
Nyhet2023-02-06

Storslam för Atea under partnereventet Guldmyran

Atea prisades flerfaldigt under HP:s och HPE:s årliga partnerevent Guldmyran som firar 20-årsjubileum. Atea tog framförallt hem dubbla priser som HPE Partner of the year och HP Partner of the year. Dessutom prisades Atea inom kategorin Säkerhet & Integritet för arbetet kring säker dokumenthantering.
HP Partner Of The Year

– Jag är otroligt stolt över våra medarbetare som under ett framgångsrikt men också ett utmanande 2022 ytterligare lyckats stärka relationen och samarbetet med våra viktiga strategiska partners – dessa priser går till dem. Det är kolossalt imponerande vad vi har lyckats göra tillsammans med både HP och HPE under 2022, säger Linus Wallin, vd Atea Sverige.

Utöver de hedervärda priserna som Partner of the Year, som motiverades av Ateas förmåga att kraftsamla, samarbeta, vara nära kunden och alltid ha hållbarhet i fokus, tog Atea även hem priset inom Säkerhet & Integritet. Atea hyllades för sin förmåga att vägleda kunden utifrån deras behov till en helhetslösning med högsta säkerhet och integritet.

– Utöver Partner of the year-priserna är jag extra stolt över att vi även vinner pris inom säkerhet och integritet, säger Annika Gustad, chef strategiska partners på Atea. Säkerhet har de senaste åren blivit en av de viktigaste verksamhetsfrågorna och företagens beroende av säkra lösningar fortsätter öka. Vi visar här bevis på att våra tjänster med strategisk rådgivning, införande och säkerhetstjänster skapar värde och tillsammans med HP kan vi leverera både hållbara och säkra helhetslösningar i landslagsklass.

Motivering HPE Partner of the year
"Tack vare ett långvarigt och nära partnerskap blev 2022 ett rekordår! Med många spännande projekt, nya kunder och försäljningssiffror som slog igenom taket! Ni fortsätter att utmana oss, och branschen och tar ett stort ansvar för leverans och kvalitet genom hela kedjan med ett socialt ansvar och inkluderande sätt. Vi är glada att få vara er partner och tillsammans bygga Sverige med IT."

Motivering HP Partner of the year
"De kallar sig Sveriges landslag inom IT! Och precis som för alla andra landslag börjar framgångarna i det lokala för att därifrån växa och utmana globalt! Atea har en exceptionell förmåga att trots sin storlek ha en lokal närvaro och närhet till kunderna. Atea förstår kundernas behov och guidar dem bland HP:s produkter vilket leder till rätt lösningar och högsta säkerhet för sina kunder. Det nära samarbetet och goda relationerna gör även att Atea kan ta ansvar för hållbarheten i hela kedjan på en global nivå. Det är ett äkta partnerskap och ett världsmedborgaransvar som vi på HP är stolta över att vara en del av."

Motivering Säkerhet & Integritet
"Att digital säkerhet är viktigt vet de flesta men att printers, liksom all annan uppkopplad hårdvara kan vara en oönskad väg in i företags digitala miljö tänker inte alla på. Därför är det så viktigt att vi kan arbeta tillsammans för att vägleda kunden utifrån deras behov till en helhetslösning med högsta säkerhet och integritet. Atea har under 2022 visat prov på hur vi tillsammans kan skapa automatiserade, managerade, hållbara och framför allt säkra helhetslösningar i världsklass."

Annika Gustad
Annika Gustad Chef Strategiska Partners