Hoppa till huvudinnehåll
Nyhet2020-02-07

Fem myror är fler än fyra elefanter – men fyra guldmyror är inte illa!

HP och HPE bjöd i onsdags in till sin årliga partnergala Guldmyran. Atea fick ta emot hela fyra priser för alltifrån innovation och strategi till print och det hedrande HP-priset: Partner of the Year.

De guldfärgade statyetterna i form av myror är eftertraktade bevis på framgång så väl som närhet i relationerna till HP och HPE. När kvällen avslutats stod det klart att partnerskapen mellan Atea, HP och HPE är större än ett specifikt affärsområde eller en enskild position på marknaden.

Här kommer några av de fina orden som priserna presenterades med:

HPE Strategic Deal 
"Den här affären krävde djup förståelse för kundens affär och slutanvändarnas behov. Tillsammans utvecklade vi en lösning som nyttjade hela bredden i vårt gemensamma erbjudande!"

HPE Innovation 
"Nya tider kräver inte bara nya tekniska lösningar, ibland krävs nya perspektiv. HPE lyfter på hatten för en partner som inte bara utmanar sina kunder utan även oss!" 

HP Print Solutions 
”Att sälja print är många gånger en komplex affär och vi imponeras av er förmåga att förklara och motivera styrkorna i HP:s print-erbjudande. En genuin lagspelare som kan fånga en svår passning och ändå sätta den i krysset!”

HP Partner of the Year 
”Vår relation består egentligen av en massa relationer. En av våra tekniker hjälper en av era, en account manager från oss får råd från en från er, två chefer pratar strategi över en lunch. Att våra hjärtan också slår i takt i många frågor tar samspelet till nya höjder!”

Kontakta gärna: