Hoppa till huvudinnehåll
Nyhet2024-06-13

Mikael Danielsson ny platschef på Atea i Dalarna

Mikael Danielsson blir Ateas nya platschef i Dalarna. Med bas i Borlänge ska han bidra till Ateas lokala expansion i Dalarna framöver, där han efterträder Sanna Nyberg som i slutet av 2023 blev regionchef i Norr på Atea.
Mikael Danielsson

Sedan den 15 maj är Mikael Danielsson ny platschef på Atea i Dalarna. Mikael innehar en lång och trogen tjänst på Atea sedan snart 14 år tillbaka. Han har innehaft en rad olika roller, så som Key Account Manager och försäljningschef i Dalarna. De tre senaste åren har Mikael dessutom axlat rollen som affärsområdeschef för Ateas affärsområde Information Management i region norr.

– Jag är väldigt glad att Mikael valt att tacka ja till rollen som platschef på Atea i Dalarna. Med ett imponerande track record på Atea, med gediget fokus på affärsmannaskap och kundnytta, är jag övertygad om att Mikael kommer fortsätta göra ett exemplariskt arbete, både med att utveckla kontoret i Dalarna och att stötta våra kunder i hela länet, säger Sanna Nyberg, regionchef på Atea Sverige.

Mikaels uppdrag som platschef fokuserar främst på att få lokalkontoret att växa med nya förmågor som stöttar en växande kundbas för Atea i Dalarna. I dag arbetar cirka 100 medarbetare, varav cirka 60 konsulter på Atea i Dalarna som Mikael kommer att ansvara för.

– Det känns otroligt kul att ta över stafettpinnen och leda Atea i Dalarna på vår fortsatta expansionsresa. Sanna har gjort ett fantastiskt jobb de senaste åren och det ska bli spännande att ta vid och fortsätta bygga Atea i Dalarna med fler kompetenta it-specialister. Efterfrågan från våra kunder inom framför allt säkerhet, cloud och AI kommer bara att öka framöver, och där har vi på Atea i Dalarna en viktig roll i att hjälpa kunderna på deras digitaliseringsresor, säger Mikael Danielsson.

För mer information, vänligen besök It-företag i Borlänge/Dalarna | Marknadsledande it-partner (atea.se)

Mikael Danielsson
Mikael Danielsson Platschef