Hoppa till huvudinnehåll
Nyhet2023-03-23

Atea prisades trefaldigt under VMware Nordic Partner Awards

Atea fick ta emot tre olika priser under VMware Nordic Partner Awards i Stockholm under onsdagskvällen den 22 mars. Atea belönades framförallt med Solution partner of the year samt Social Impact partner of the year. Dessutom belönades Atea Sveriges Jonas Emilsson med priset ”Award of honor”.
Annica Gustad och Jonas Emilsson

Den 22 mars genomförde VMware sitt nordiska partnerevent, där den svenska upplagan genomfördes i Stockholm. Atea prisades flerfaldigt och fick ta emot tre olika priser under kvällen. Atea mottog följande priser under VMware Nordic Partner Awards 2022:

  • Solution Partner of the Year – Atea Sverige
  • Social Impact partner of the year – Atea
  • Award of honor – Jonas Emilsson Atea Sverige

– Vi är oerhört glada över det samarbete vi har med VMware och det värde vi gemensamt skapar i Norden och på den svenska marknaden. Att hyllas för vårt arbete inom både hållbarhet och systemintegration gör oss extra stolta. Starka laginsatser och gott samarbete kombinerat med bred och djup kompetens gör att vi når den här typen av resultat. Vi har en fantastisk plattform att bygga vidare på och ser fram emot ännu ett händelserikt år med VMware, säger Annika Gustad, chef för Strategiska Partners, Atea Sverige.

Ateas Lead Architect Jonas Emilsson tilldelades dessutom priset Award of honor för sina insatser med VMware de senaste 20 åren med motiveringen:

I över 20 år har denna person varit en avgörande inspirationskälla för både kollegor och kunder när det gäller att anamma ny VMware-teknik. Han förklarar komplexa problem på ett logiskt sätt, och många beslut genom åren skulle inte ha fattats utan hans kompetens. Han är en sann VMware-ambassadör och evangelist.

– Att få mottaga det prestigefyllda Award of honor efter drygt 20 års samarbete med VMware är oerhört hedrande, och det arbete vi gjort tillsammans har under åren varit både otroligt personligt utvecklande och affärsmässigt givande. Både jag och Atea ser fram emot ett fortsatt gott samarbete tillsammans med VMware i många år framåt, säger Jonas Emilsson, Lead Architect, Atea Sverige.

VMware lanserade tidigare i veckan även ett nytt partnerprogram med nya partnerstatus och Atea är enda partnern i Sverige med högsta status: Pinnacle.

Annika Gustad
Annika Gustad Chef Strategiska Partners