Hoppa till huvudinnehåll
Nyhet2022-07-07

Kevin Bell ny PR-ansvarig på Atea

Atea Sverige anställer Kevin Bell som ny PR-ansvarig. Kevin kommer närmast från Coop Sverige där han arbetade som pressekreterare med fokus på externkommunikation och medierelationer. Han har även arbetat som PR Manager för Microsoft Sverige.
Kevin Bell, PR-ansvarig

– Ateas starka företagskultur, fokus på lagkänsla och ledande hållbarhetsengagemang är några av anledningarna till bolagets marknadsledande position i dag. Det, i kombination med bredden av kunder och branscher är otroligt lockade, säger Kevin Bell.

Innan Kevin började på Coop var han PR Manager på Microsoft i Sverige och arbetade bland annat med kommunikationen kring Microsofts svenska datacenterlansering. Han har även ett förflutet på kommunikationsbyrå där han arbetat med ett flertal olika bolag inom it och teknik.

– Tekniken är en otrolig möjliggörare, och kraften i teknikens möjligheter har alltid intresserat mig. Atea är tongivande inom it-branschen med sitt tydliga fokus på hållbarhet, sin lokala närvaro och expertis samt starka laganda nationellt. Jag ser fram emot att ta över stafettpinnen och fortsätta det fina arbetet framåt, säger Kevin Bell.

Kevin Bell tillträdde sin tjänst i juni 2022.

Kontakta mig vid frågor

Kevin Bell
Kevin Bell PR-ansvarig