Hoppa till huvudinnehåll
Nyhet2021-09-22

Microsoft utser Atea till Årets Transformationspartner

Atea ”har visat att det inte finns några hinder, utan har satsat helhjärtat på att få till de bästa lösningarna”. Så motiverar Microsoft sitt val av Årets Transformationspartner. Även utmärkelsen Årets Surface Partner går till Atea.

Utmärkelserna tillkännagavs idag på Microsoft Partner Inspiration Day.

– Otroligt kul! Jag är glad och stolt. Vi är många som har anledning att vara det nu, säger Andreas Bilén, Partner Manager för Microsoft på Atea.

Att bli utsedd till Årets Transformationspartner ser han som ett kvitto på att kunderna gynnas av de senaste årens sätt att mejsla fram lösningar i tätare partnerskap.

– I den snabba utveckling som sker i världen, anstränger vi oss för att hela tiden ha koll på var kunder och Microsoft befinner sig, så att det med vår hjälp blir enkelt för varje kund att få rätt Microsoft-lösning på plats.

Microsofts motivering till priset i sin helhet: ”Vinnaren av detta pris har som partner visat att det inte finns några hinder, utan har satsat helhjärtat på att få till de bästa lösningarna med Microsofts produkter, tjänster och teknologi i första hand.”

Andreas Bilén, Partner Manager Microsoft

Flera faktorer bidrog till utmärkelserna

Att Atea även ror hem utmärkelsen Årets Surface Partner visar även det hur bra det kan bli när viljan att lyckas, hårt arbete och engagemang sammanflätas för att hjälpa kunderna.

– Vårt motto på Atea att sätta laget före jaget lyser igenom när vi nu får de här priserna, säger Andreas.

– Surface utgör visserligen fortfarande en liten del av marknaden, men produktfamiljen har en tydlig tanke kring säkerhet och hållbarhet och det börjar våra kunder få upp ögonen för.

Microsofts motivering till den här utmärkelsen:

”I ett nära partnerskap med Microsoft har denna partner (Atea) drivit Surface-affären med ett stort kundengagemang, vilket har resulterat i accelererad digital transformation med moderna enheter i kombination med Microsoft 365 och växt betydligt snabbare.”

Vad de två utmärkelserna idag betyder för kunderna framöver? Så här svarar Andreas Bilén:

– För att få de här utmärkelserna av Microsoft krävs att man gör skillnad på riktigt. Så vi kommer att fortsätta på den inslagna vägen.