Hoppa till huvudinnehåll
Nyhet2020-09-25

Ateas experter tilldelas exklusiv titel av VMware

Två av Ateas VMware-specialister har erhållit titeln vExpert. Utmärkelsen är unik och visar på ett stort engagemang och djupt tekniskt kunnande. Det är ett stort erkännande i branschen då enbart tolv personer i Sverige innehar titeln.

VMware vExpert är ett hedersomnämnande som VMware tilldelar personer som kombinerar passion, ambassadörskap samt nätverkande med avancerade kunskaper om produkterna och lösningarna. Dessa personer engagerar sig i VMwares teknik och delar med sig av sin kunskap och sina erfarenheter genom bloggar, föreläsningar och produktutveckling.

Värdefull VMware-kompetens

Atea är den största partnern till VMware i Norden, vilket innebär att kunderna kan känna sig säkra på att få bästa möjliga kompetens och stöd när det gäller hantering av deras datacenter och molnlösningar. Att två medarbetare på Atea nu kan kalla sig vExpert är ännu ett bevis för den kompetens och erfarenhet som finns i bolaget.

En utmärkelse som betyder mycket

Shahrouz Lahiji, och Sadaf Allahyari är båda mycket stolta över utmärkelsen.

– Det här är ett hedersomnämnande som bara ges till de som verkligen har ett äkta engagemang för VMware och VMware-communityn i Sverige. Jag har kämpat länge för att bli vExpert, säger Shahrouz Lahiji som är Lösningsarkitekt på Atea.
Sadaf Allahyari som är Datacenter Systemkonsult säger att utmärkelsen betyder mycket för henne. Speciellt eftersom hon är den första kvinnan i Sverige som får den, men också för att hon själv fått så mycket stöd från andra vExperter i sin egen professionella utveckling.

– Jag vet hur viktig denna utmärkelse är och hur den kan hjälpa andra att utvecklas och växa, säger Sadaf Allahyari.

Shahrouz Lahiji, och Sadaf Allahyari deltar båda två på VMworld, som pågår digitalt mellan den 29 september och 1 oktober. Därifrån kommer de att blogga om nyheter och aktuella händelser inom VMware-communityn och tekniken. Missa inte det!

Här kan du läsa mer om vad det innebär att vara en vExpert