Hoppa till huvudinnehåll
Nyhet2020-10-29

Atea får pris som Årets Mjukvarupartner av Cisco

På Ciscos årliga event Partner Summit tog Atea hem priset som Årets Mjukvarupartner i Nordeuropa.
Robert Haglund

– Det här priset är en bekräftelse på att vårt fokuserade arbete med mjukvara och kundnytta tillsammans med Ciscos Customer Experience program* ger resultat. Det känns otroligt bra, säger Robert Haglund som är nationell affärsenhetschef software på Atea.

Cisco, som är världsledande inom it-infrastruktur och it-säkerhet, har de senaste åren gjort en transformation från att leverera hårdvara till att erbjuda molnlösningar och mjukvara som tjänst.

Atea Cisco Software Partner of the Year

Atea har bidragit till denna förlyftning på marknaden tillsammans med Cisco genom ett fokuserat och dedikerat samarbete som varat sedan 1988, vilket är den längsta partnerrelationen på nordisk nivå.

– Vi är väldigt stolta och glada att vi som Ciscos mest långvariga och största partner kan ligga i framkant även när marknaden förändras, säger Robert Haglund.

Han ser nu fram emot ett fortsatt gott och nära samarbete med Cisco.

– Nu ska vi utvecklas vidare och tillsammans med Ciscos team, maximera affärsnyttan för våra kunder genom att leverera tjänster som hjälper dem målsätta, följa upp och uppnå̊ efterfrågad affärs- eller verksamhetsnytta.

Ciscos motivering för EMEAR North Software Partner of the Year:

Their growth in software for several years in a row is remarkable. Over 30 % of their sales is within software covering all architectures. This shows their competence in positioning their value for the customers during the whole lifecycle.

* Cisco Customer Experience program som är en del av Atea Success Management, är ett ramverk där Atea hjälper sina kunder att lösa verksamhetsutmaningar med fokus på maximal effekt och nytta. 

Vid frågor, kontakta gärna mig

Robert Haglund
Robert Haglund Chef Software & Cloud