Hoppa till huvudinnehåll
Nyhet2019-04-08

Dubbelseger på Dell EMC Awards

På Dell EMC Awards står Atea Sverige som stolt vinnare både av årets mest strategiska affär, och som Partner of the Year. Kundrelationerna, samarbetet, den strategiska höjden och kontinuerlig kompetensutveckling är nyckelfaktorer till segrarna.

- Det har varit ett fantastiskt samarbete, vilket ihop med all kompetens i bolaget gör att vi når den här typen av resultat. Det är roligt att hyllas både för det långsiktiga i partnerskapet och för en enskild strategisk affär, säger Mari Lundevall som har varit Partneransvarig för Dell EMC fram till början på året.

I motiveringen för Partner of the Year lyfter Dell EMC att Atea imponerar genom att, trots en enorm omsättning, lyckas växa inom samtliga affärsområden. Insatserna under året beskrivs som ”landslagsklass”. Christoffer Kullring, som har tagit över som ny Partneransvarig efter Mari, säger så här:

- Vi har en fantastisk plattform att bygga vidare på. Men det som kännetecknar Atea är att vi aldrig blir klara. Med dessa fina priser i ryggen ser vi fram emot ännu ett kanonår med Dell EMC där vi fortsätter göra skillnad för kunderna.