Hoppa till huvudinnehåll
Nyhet2019-10-28

De leder Friidrottsgalan 2019

28 november är det dags för årets Friidrottsgala på Berns i Stockholm. För 6e året i rad står Atea värd för galan tillsammans med Svensk Friidrott. Expressen livesänder galan och idag släpps nyheten att det är Stefan Holm och Christina Rickardsson som leder kvällen.
video

- Stefan Holm och Christina Rickardsson är en stark duo som känns helt rätt för Friidrottsgalan. Holm är en av våra främsta friidrottare genom tiderna och Christina lever många av de värderingar som bygger vårt sponsorsamarbete med Svensk Friidrott. Det visade hon förra hösten när hon inspirationstalade för besökarna på IT-arenan, säger Mia Nyqvist som är Sponsringsansvarig på Atea.

Rickardsson har även ett förflutet inom friidrotten som sprinter i juniorlandslaget. Tillsammans med Stefan Holm håller hon i kvällen som hyllar enskilda insatser, prestationer och personer. Bland annat delas det ärofyllda priset Årets Friidrottare ut, som förra året gick till Armand Duplantis.

- Det kommer att bli en sprakande kväll med mycket värme, kärlek och kämpaglöd. Friidrotten har alltid legat mig nära och det känns riktigt roligt att få hedra atleterna och deras bedrifter, sammanfattar Christina Rickardsson.

Kontakta gärna

Mia Nyqvist
Mia Nyqvist Ansvarig sponsring