Hoppa till huvudinnehåll
Nyhet2019-10-17

Atea verifieras inom molntjänster av VMware

Atea Sverige har ett sedan länge upparbetat och nära partnerskap med VMware. Nu blir bolaget ”VMware Cloud Verified”, en status som garanterar Ateas kunder bästa möjliga service och kompetens kring VMware:s molnplattform.

- Vi är stolta över den kompetens som våra medarbetare besitter inom molnteknologi från VMware, och det är jätteroligt att ta emot denna certifiering som ett bevis på det. Vi ser en ökad efterfrågan från våra kunder när det gäller molntjänster, och kompetensutvecklar oss hela tiden tillsammans med våra partners för att vara den strategiska vägvisare som kunderna efterfrågar i sin molnresa, säger Peter Kocsis som är chef för managerade tjänster på Atea Sverige.

Att VMwares molnplattform är smidig att integrera med kundernas egen infrastruktur ger användaren stor flexibilitet när det gäller att hantera sin data, något som efterfrågas i allt högre grad av privata såväl som offentliga verksamheter idag. Cloud-certifieringen fungerar som en måttstock på hur väl Atea-kunder som införskaffat VMwares teknologier faktiskt nyttjar dem, och kan ses som en garanti på användarnytta och lyckad kompetensöverföring till kunderna.

Kontakta gärna

Peter Kocsis
Peter Kocsis Executive Vice President Atea Managed Services