Tillbaka till Nyhetsarkiv
Nyhet2018-10-12

Medarbetare på Atea får utmärkelse för värdefull Microsoft-kompetens

Den första oktober tilldelades både Alexander Arvidsson och Simon Binder utmärkelsen MVP – Most Valuable Professional – av Microsoft för sina avancerade kunskaper kring dess produkter. Utmärkelsen är ett stort erkännande i branschen och endast 50 svenskar innehar titeln.

– Det är enormt roligt och hedervärt att tilldelas den här titeln för mitt mångåriga arbete för Microsoft-communityn i världen. Jag ser fram emot att komma ännu närmare Microsoft och kunna ge ännu mer tillbaka till nätverket, mina kollegor och mina kunder, säger Alexander.

Utmärkelsen tilldelas passionerade Microsoft-experter världen över med olika nischade kunskaper. Gemensamt för alla som tilldelas hederstiteln är att de är goda ambassadörer för Microsoft samt delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter genom till exempel bloggposter, föreläsningar och produktutveckling.

– Det är en stor ära och dröm som går i uppfyllelse. En viktig del av att vara MVP är att sprida kunskap och det hoppas jag göra i ännu större utsträckning nu genom föreläsningar, bloggposter, podcast och såklart möten med befintliga och nya kunder, förklarar Simon.

Här kan du läsa mer om vad det innebär att vara en MVP 

Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer