Hoppa till huvudinnehåll
Nu är det enklare än någonsin att skapa effektiva, resfria möten med hjälp av videomöten och digitala lösningar. Men behoven hos medarbetare och kunder varierar. Vi hjälper dig att analysera behov och förutsättningar för att skräddarsy den optimala mötesupplevelsen.

Videomöten är ett effektivt sätt att kommunicera och samarbeta med kollegor, kunder och andra intressenter. Det ger dig möjlighet att träffas och diskutera ärenden utan att behöva ta dig till ett fysiskt mötesrum. Videomöten är enkel att använda, kostnadseffektiv och ger dig möjlighet att kommunicera över stora avstånd. Det ger dig också möjlighet att dela dokument och filer, vilket gör det enklare att arbeta tillsammans.

I alla leveranser och installationer erbjuder vi ett serviceavtal med exempelvis helpdesk, servicekontroll på plats av mötesrum med fasta intervaller och Life Cycle Management-hantering.

Microsoft Teams

Längtar du efter en plattform som gör dina samarbeten enklare, mer produktiva och mer engagerande?
Microsoft Teams är ett chattbaserat verktyg som samlar personer, konversationer, videomöten, filer, anteckningar och innehåll på en och samma plats. 
Microsoft Teams

Cisco Webex

Cisco Webex är en molnplattform som rymmer vi, samarbete, distansarbete, möjlighet att skapa events med mera. ​Mötesrum med chatt, dela dokument både inom och utanför organisationen och integrerbar med Office 365.

Cisco Webex

Digitalt samarbete med stöd av Pexip

Pexip erbjuder modernt deltagande i vi från både mobila enheter så väl som från konferensrumsenheter. Pexip Room gör det enkelt att boka deltagare och mötesrum via kalenderbokning.

Pexip
säkra möten

Säkra möten

Med vår tjänst säkra möten kan ni bjuda in medborgare/brukare/elever till videomöten där ni kan prata ostört om personliga eller privata saker utan att behöva oroa er att någon annan ska kunna avlyssna ert samtal.

Datorer, bildskärmar, mobiltelefoner och mycket, mycket mer

Vad du än behöver inom it så hittar du det här, vare sig det handlar om de senaste mobiltelefonerna, smidiga laptops, surfplattor, videokonferenskameror... Listan är (nästan) oändlig. Vi har allt ditt företag kan tänkas behöva. 

Tjänster

Vi erbjuder tjänster som underlättar i vardagen eller när ni behöver akut hjälp. För oss är det viktigt att ni känner trygghet oavsett om ni behöver hjälp med videokonferensutrustning, digital skyltning eller Microsoft Teams!

Användarstöd

Vi erbjuder en tjänst skapad för att kunna möta önskemål och för att kunna hjälpa slutanvändaren akut vid uppstart av möten och audio video teknik. Detta är en Atea helpdesk-funktion som utför och ger support endast på distans och över telefon. 

Förebyggande service

Vi erbjuder även tjänsten Preservice (förebyggande servicebesök). Här äger vi ansvaret att boka, utföra och protokollföra våra besök och genomgångar av Audio Video-fuktioner i kunden rum/anläggningar. Detta utförs under pågående serviceavtalstid och syftar till att identifiera och fånga avvikelser i funktionen i de berörda anläggningarna.

Ärendehantering

Vi utför och ansvarar för ärendehantering där vi erbjuder möjligheten att felanmäla din anläggning/funktion, respons inom uppsatta SLA nivåer, utredning, felavgränsning och åtgärd - både på distans och på plats. Detta gör vi med dedikerade Atea servicekonsulter, andra Atea konsulter med specialistkunskap och även med externa kontrakterade underentreprenörer.

Vi har även möjlighet att eskalera ett ärende till en Case-Manager för ökat fokus och styrning i svåra ärenden.

Serviceavtal

Samtliga tjänster vi levererar regleras och styrs av uppsatta nivåer och löften i vårt serviceavtal. Ett serviceavtal upprättas för att vi skall få ett dokument där all information samlas gällande vårt serviceåtagande vilket underlättar för alla och sätter förväntningarna på rätt nivå.

Behöver ni hjälp och saknar avtal kan man enkelt skapa en felanmälan här.

Kontakta gärna mig

Marcus Dahlström
Lösningsarkitekt