Hoppa till huvudinnehåll

Tack för du deltog på Atea Bootcamp 2023! 

Årets svenska it-toppmöte med tre dagar av strategi, trender och framtidsspaning.
Atea Bootcamp vänder sig till it-chefer, CIO:er och övriga beslutsfattare inom it vilket gör att du kommer att träffa personer med samma frågeställningar och utmaningar i vardagen som du själv har.

Hoppas vi ses nästa år!

Start
31/5 2023, 09:30
Slut
2/6 2023, 12:15
Sista anmälningsdag
30/5 2023
Målgrupp
It-chef, CIO och övriga beslutsfattare inom it
Var
Tylösand
Adress
Hotel Tylösand, Tylöhusvägen 28, Halmstad Visa på karta
Kostnad
Pris till 20 mars: 7900 kr ex moms - Pris från 21 mars: 8500 kr ex moms

Skrivet om Atea Bootcamp 2023

"AI rör inte bara människor och teknik – det är en filosofisk fråga"

Vi står på randen till den fjärde industriella revolutionen. AI-utvecklingen går så snabbt att det knappt går att säga hur tekniken kommer att påverka oss i höst. Hur gör vi när vi inte vet vart vi ska, men ändå inte vill gå vilse? På Atea Bootcamp fanns det möjlighet att få guidning, åtminstone en bit på vägen.

Vägen till förändring ligger öppen – om vi har modet att satsa

Årets peptalks på Atea Bootcamp spände över en bred palett av angelägna teman: innovation, hållbarhet, digitalisering, kreativitet, digital transformation och molnlösningar. Den röda tråden var att möjligheterna till framgång är stora – om vi vill och vågar ta vara på dem.

”Detta är den viktigaste Bootcampen någonsin”

Det spända världsläget gör att säkerheten är på allas läppar. Ämnet genomsyrade Atea Bootcamps första dag, där de många talarna också lyfte fram vikten av samverkan. Riv stuprören och bygg hängrännor i stället, uppmanade exempelvis före detta överbefälhavaren Sverker Göransson.

Atea Bootcamp dag 2: Det finns många vägar ut ur den perfekta stormen

Atea Bootcamps andra dag borrade vidare i de stora utmaningar som samhället står inför, men visade också på möjligheterna till förändring och förbättring. Allt hopp är inte ute. Många av lösningarna finns i våra egna händer.

Ciscos Sverigechef: ”Ensam är inte stark när hoten ökar"

Vilken strategi är bäst för att skydda sig mot de kommande årens statssponsrade attacker, ransomware-kupper, phishing-bedrägerier, dataintrång och andra hot? Enligt Ciscos Sverigechef Per Samuelsson, som ska föreläsa på Atea Bootcamp i Tylösand, är samarbete helt avgörande.