Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Event

Atea Insikt

Tack till dig som var med oss under Atea Insikt

💡 Hoppas att du kĂ€nner dig inspirerad, motiverad och full av insikter för att kunna sikta högre och nĂ„ lĂ€ngre för just din verksamhet.

🎬 Live on demand - Hade du inte möjlighet att delta pĂ„ Atea Insikt eller missade du nĂ„got av vĂ„ra pass?

Lugn, ingen fara! HÀr har du möjlighet att ta del av allt innehÄll frÄn Atea insikt. 
Kika in hÀr 

Har du nÄgra tankar eller vill komma vidare i din verksamhet genom att genom att tÀnka nytt och bryta mönster? Tveka inte att höra av dig till Daniel Ehnhage, expert pÄ verksamhetsutveckling, kontaktuppgifter hittar du nedan.

Missade du vÄr QR-kod sida dÀr du kan ange om du vill veta mer om nÄgot specifikt omrÄde eller pass? Ingen fara!

Kika in hÀr för respektive agenda spÄr.

Intern effektivisering

Ta organisationen till nya höjder

Samarbete och ekosystem

Praktiskt i din vardag

 

Tid för event
24/3 2021, 13:00 - 17:00
Var
Online
Kostnad
Kostnadsfritt

Ta gärna kontakt med mig

Daniel Ehnhage
Daniel Ehnhage
Chef Information Management
daniel.ehnhage@atea.se

Voister - En smartare it-nyhetssajt

Telias data planerar samhÀllet

Telia anvÀnder anonymiserad data för samhÀllsplanering. Datan hjÀlper kommuner att bli mer hÄllbara och ger en koll pÄ hur befolkningen följer restriktioner under pandemin.
LÀs artikeln hÀr

Data driver SödertÀlje

SödertÀlje satsar pÄ datadrivna beslut med hjÀlp av AI, IoT och öppen data. Uppkopplade papperskorgar och parkeringsplatser samt sensorer som mÀter snödjup och antalet cyklister ska förenkla tillvaron för bÄde medborgare och anstÀllda.
LÀs artikeln hÀr

Lönsam data för Boliden

För att öka lönsamheten har Boliden SmÀltverk utvecklat en algoritm som ska optimera inköpsprocessen. En AI trÀnas med en stor mÀngd data om alltifrÄn rÄvarukvalitet till valutakurser och nu handlar det om att hitta den mest relevanta datakombinationen
LÀs artikeln hÀr

Under Atea Insikt fÄr du inblick och förstÄelse i success-stories frÄn olika delar av verksamheten, men ocksÄ om fallgropar och lÀrdomar pÄ vÀgen.

Dagens moderatorer och inspiratör

Alternate Text
Gabriella Norberg & Stefan Fasth
Alternate Text
Ishtar Touailat

Agenda

Agendan Àr byggd utifrÄn fyra olika spÄr. Du vÀljer sjÀlv din personliga agenda utifrÄn det du Àr nyfiken pÄ och vill lÀra dig mer om.

👉Intern effektivisering - för dig som söker konkreta beslutsunderlag, behöver göra mer med mindre och vill ha hjĂ€lp att prioritera initiativ.

👉Ta organisationen ​till nya höjder - för dig som behöver nya sĂ€tt att möta dina kunder, vill se möjligheterna och som vill fĂ„ med din organisation i förĂ€ndringsarbetet framĂ„t.

👉Samarbete och ekosystem - för dig som vill driva digitalisering i ledningsgruppen, vill samverka bĂ€ttre mellan olika avdelningar och vill ​upphandla smartare.

👉Praktiskt i din vardag - för dig som vill förstĂ„ hur tekniska lösningar kan hjĂ€lpa dig i din vardag och hur du kan skydda företagets information.

💡Möt vĂ„ra experter i studion - Vi dyker ned i Sveriges förmĂ„ga att digitalisera och utveckla verksamheter.  Hur ser det ut? Och vad tycker och tror experterna i studion? 

Agne Lindberg, Jurist, Delphi, Kelly Odell, FörÀndringsledningsexpert, 
Ishtar Touailat, Entreprenör och prisad ledare och Attila Fransén, CFO, Atea

Medverkande partners

Atea.se upplevs bÀttre om du uppdaterar din webblÀsare. HÀr hittar du en ny version av internet explorer