Tillbaka till Event

Atea Insikt

Under Atea Insikt får du inblick och förståelse i success-stories från olika delar av verksamheten, men också om fallgropar och lärdomar på vägen.

Möt verksamheter som vågar och vill

Tema: Sikta högre - nå längre! 

Jobbar du med HR, ekonomi, inköp eller är chef över en verksamhet? Är du nyfiken på hur andra offentliga och privata organisationer har skapat helt nya förutsättningar för sina verksamheter genom att tänka nytt och bryta mönster?

På Atea Insikt får du möta organisationer som har satt siktet högt och redan nått långt. Lyssna på erfarenheter och lärdomar från kollegor som har nyttjat digitala möjligheter för att nå längre.

🎬👇Titta på filmklippet och låt våra moderatorer Gabriella och Stefan berätta vad du kommer få med dig genom att delta på Atea Insikt.

Tid för event
24/3 2021, 13:00 - 17:00
Var
Online
Kostnad
Kostnadsfritt

Dagens moderatorer och inspiratör

Alternate Text
Gabriella Norberg & Stefan Fasth
Alternate Text
Ishtar Touailat

Agenda

Agendan är byggd utifrån fyra olika spår. Du väljer själv din personliga agenda utifrån det du är nyfiken på och vill lära dig mer om.

👉Intern effektivisering - för dig som söker konkreta beslutsunderlag, behöver göra mer med mindre och vill ha hjälp att prioritera initiativ.

👉Ta organisationen ​till nya höjder - för dig som behöver nya sätt att möta dina kunder, vill se möjligheterna och som vill få med din organisation i förändringsarbetet framåt.

👉Samarbete och ekosystem - för dig som vill driva digitalisering i ledningsgruppen, vill samverka bättre mellan olika avdelningar och vill ​upphandla smartare.

👉Praktiskt i din vardag - för dig som vill förstå hur tekniska lösningar kan hjälpa dig i din vardag och hur du kan skydda företagets information.

💡Möt våra experter i studion - Vi dyker ned i Sveriges förmåga att digitalisera och utveckla verksamheter.  Hur ser det ut? Och vad tycker och tror experterna i studion? 

Agne Lindberg, Jurist, Delphi, Kelly Odell, Förändringsledningsexpert, 
Ishtar Touailat, Entreprenör och prisad ledare och Attila Fransén, CFO, Atea

Medverkande partners

Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer