ASF-forum i Almedalen

Var med och sätt framtidens hållbarhetsagenda på den internationella hållbarhetskonferensen 5-6 juli, Wisby Strand. Du får lyssna till och inspireras av framgångsrika företag och organisationer inom hållbarhetsområdet.

Jag vill anmäla mig till ASF-forum

 

Internationella hållbarhetskändisar på scenen – Inspireras av de främsta inom branschen. Du får också en unik möjlighet att lyssna på flerfaldigt fredsprisnominerade Dr Denis Mukwege som är en av de allra tyngsta gästerna på Almedalen 2018.

 

Workshoppa med specialister – Med de globala hållbarhetsmålen i fokus får du möjlighet att utbyta idéer och tankar med erfarna hållbarhets- och it-experter.

 

Nätverka på Kallis – Mingla och skapa nya kontakter är en stor del av Almedalen. Vad kan vara bättre än att göra detta på det omtalade Kallis. Som deltagare på Ateas Hållbarhetsforum får du automatiskt tillträde till detta nätverkarnas mecka

 

Ta nästa steg på din hållbarhetsresa – Tillsammans kan vi göra skillnad. Dela med dig av egna erfarenheter och få tips, råd och inspiration för hur din verksamhet kan accelerera sitt hållbarhetsarbete

Artikel på BusinessTech IDG

IT-beslutsfattaren kan göra mer för hållbarhet

Jordens avfallsberg växer enormt, inte minst vad gäller elektronikprodukter. Antalet enheter ökar exponentiellt. Alla CIO:er och it-beslutsfattare måste arbeta tillsammans för att påverka utvecklingen mot en hållbarare värld – och det är bråttom.

Läs hela artikeln på BusinessTech

Datum: 5-6 juli
Tid: 5 juli 13.30 - 17.30 - 6 juli 08.30 - 12.00
Plats: Wisby Strand Congress & Event
Pris: Eventet är kostnadsfritt

Hela världen tittar på Sveriges och Nordens arbete med hållbarhetsfrågor inom it. Ingen annanstans ställer konsumenter och inköpsorganisationer lika höga krav när det gäller miljömässig och social hållbarhet kopplat till it. Detta faktum vill vi dra nytta av för att sprida det framgångsrika svenska och nordiska sättet att arbeta med frågorna till hela den globala it-industrin.

 

Deborah Albers Vice President of Operations, RBA
Mattias Goldmann Vd Fores - den gröna liberala tankesmedjan
Dr Denis Mukwege Chefskirurg, Panzisjukhuset, Kongo
Björn Claeson Director, Electronics Watch

Dell EMC arbetar aktivt med utvecklingen av hållbara it-lösningar inom produkt och tjänst. Detta i syfte att driva och vara delaktig i utvecklingen för människor och vår jord.

Vi ser kraften i digitala lösningar för att driva prestanda och hållbarhet för företag och samhälle.

Jag vill anmäla mig
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer