Laddar meny

ASF Forum i Almedalen

Låt oss sprida det nordiska hållbarhetsarbetet till resten av världen. Var med och sätt fokus för it-branschens arbete inom hållbarhet. Under två dagar varvas seminarier med paneldebatter och keynotes på Wisby Congress & Event i centrala Visby.

Anmäl dig till ASF Forum Läs mer om initiativet här

Datum: 5-6 juli
Tid: 5 juli 13.30 - 17.30 - 6 juli 08.30 - 12.00
Plats: Wisby Strand Congress & Event
Pris: Eventet är kostnadsfritt

Hela världen tittar på Sveriges och Nordens arbete med hållbarhetsfrågor inom it. Ingen annanstans ställer konsumenter och inköpsorganisationer lika höga krav när det gäller miljömässig och social hållbarhet kopplat till it. Detta faktum vill vi dra nytta av för att sprida det framgångsrika svenska och nordiska sättet att arbeta med frågorna till hela den globala it-industrin.

Med Atea Sustainability Focus påskyndar och underlättar vi hållbarhetsarbetet samtidigt som vi uppnår ett tydligt globalt fokus på hållbarhetsfrågorna. 

Keynote-talare: Dr. Denis Mukwege
Chefskirurg, Panzisjukhuset, Kongo

Chefskirurgen Denis Mukweges kamp mot sexuellt våld mot kvinnor i östra Kongo utgår från Panzisjukhuset i Bukavu. Här opereras årligen mer än 1 500 patienter som utsatts för sexuellt våld kopplat till gerillagrupper som tjänar pengar på handeln med konfliktmineraler. Han har bland annat belönats med Olof Palmepriset 2008 Right Livelihood Award 2013 och med Europaparlamentets Sacharovpris förr tankefrihet 2014.

Anmäl dig till detta event
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer