Hoppa till huvudinnehåll

Låt Business Intelligence (BI) bli motorn som möjliggör fler bra, datadrivna beslut ute i verksamheten

Fatta bättre beslut baserat på den data som beskriver historik, nuläge och framtid. Vi hjälper dig att samla in och strukturera data samt att visualisera den på ett anpassat sätt för den aktuella mottagaren.

Många av de teknologier som är i ropet just nu syftar till att skapa ett större affärsvärde av data; Internet of Things (IoT), Artificial Intelligence (AI) och Machine Learning (ML). Vi samlar dessa teknologier tillsammans med Business Intelligence under begreppet Analytics. BI:s roll är att binda ihop allt, det är nämligen här vi samlar, strukturerar och visualiserar data oavsett vilka datakällorna är.

BI-resan sträcker sig från övergripande Analytics strategi, till behovsdefinition, utveckling och support av kompletta Business Intelligence-lösningar. Vi är med dig på hela resan.

För rådgivning kontakta

Johan Ripgården, Concept Manager Analytics och AI
Johan Ripgården
Concept Manager - Analytics

Johan har dryga 20 års erfarenhet inom analytics och affärssystem men lär sig nya saker varje dag. Det krävs i områden som analytics och AI. Johans styrka ligger i att göra det komplexa lite enklare och att omsätta kundernas utmaningar till strategier för att utvecklas på den datadrivna resan.

Varför Atea

✔️ Vassa konsulter

Med våra 1 000 konsulter och 4 500 certifieringar är vi en ledande leverantör inom teknik, infrastruktur och system-integration. 

✔️ Vi finns nära dig

Vi finns nära din verksamhet på ett 30-tal orter från Kiruna i norr till Malmö i söder. Oavsett var du befinner dig sätter vi ihop bästa laget för din verksamhet. 

✔️ Samarbete

Vi har strategiska partnerskap med ledande globala it-leverantörer. Det ger din verksamhet tillgång till ett komplett och aktuellt produkt- och tjänsteerbjudande.

✔️ Ansvarstagande

Atea vill stötta samhället i att ta tillvara de möjligheter som finns och samtidigt med våra hållbarhetsinitiativ adressera de utmaningar som it-branschen har.