2023-01-19

Ses vi på e-HÄLSA & MVTe mässan 2023?

Parallellt med e-Hälsa+MVTe mässan går även mässan Lösningar för Offentlig sektor samt framtidens hälso och sjukvård. Tre mässor i en, riktigt bra mötesplats detta är för oss som brinner för välfärdsteknik!

Mvte Mässan

Just MVTe mässan var en mötesplats som jag kontinuerligt besökte tillsammans med min ledningsgrupp när jag arbetade som verksamhetschef inom LSS. Det var en möjlighet för oss att se nya välfärdstekniska lösningar, nätverka med kollegor runt om i landet och såklart samlas som ledningsgrupp.  

Många härliga minnen och idéer skapades som vi bar med oss hem till verksamheten, inte minst alla skratt vi delade. Detta sitter jag och tänker på just nu när jag sitter och skriver några rader om årets mässa.  

I år kommer jag dock inte att vara mässdeltagare utan mig och teamet inom vård och omsorg träffar du i Ateas monter K:11. Jag kommer också, tillsammans med mina kollegor Staffan Betinger och Björn Bergström, resonera och prata om upphandlingar, hur man till exempel kan köpa välfärdsteknik genom befintliga avtal.  

Kanske tänker du nu att “det är ju bara att följa regelverket för LOU” och ja det är precis det vi ska göra. Vi ska prata om det och de olika vägar som finns för upphandling inom ramen för regelverket. 

”Jag hade önskat att jag hade haft bättre koll på olika avtalstyper som var gällande för kommuner när jag arbetade där. Det hade verkligen underlättat i vissa inköp och förenklat min vardag betydligt!”

Vill du veta mer om det, sök upp mig på mässan eller kontakta mig på annat sätt, så pratar vi vidare om hur vi kan hjälpa just din kommun eller din region med dessa frågor.  

Om du är på plats och vill lyssna på mig och kollegorna så går vi på scenen M6 kl: 13:00-13:45 på onsdag den 25 januari.  

Mer information om mässan eller vårt pass får du om du klickar på länken här >> https://www.atea.se/event/2023/e-halsa-mvte-massan-2023/  

Jag och mina kollegor älskar att prata med dig och andra likasinnade om välfärdsteknik. Kom förbi, slå dig ner i vår soffa så tar vi en kopp kaffe och pratar välfärdsteknik. Du hittar oss i monter K:11. 

Hoppas vi ses! 

Mari-Louise Ekelund