Tillbaka till Nyhetsarkiv
Pressmeddelande 2017-12-21

Arbetsförmedlingen köper hårdvara som tjänst av Atea

Arbetsförmedlingen har tecknat avtal med Atea om att upphandla hårdvara som tjänst. Det innebär att Atea tar ansvar för tjänster och leverans av logistik av Arbetsförmedlingens hårdvara. Avtalet löper under tre år med möjlighet till förlängning och värdet beräknas till cirka 500 miljoner kronor.

– Vi är otroligt glada över förtroendet att vara Arbetsförmedlingens leverantör av hårdvara som tjänst. Vi har sedan flera år levererat it-lösningar inom olika områden till Arbetsförmedlingen och med det här avtalet fördjupar vi vårt samarbete, säger Carl-Johan Hultenheim, vd Atea Sverige AB.

I avtalet ingår hårdvara som tjänst för att stödja och utveckla Arbetsförmedlingens verksamhet. Avtalet löper under tre år med möjlighet till förlängning. 

För mer information kontakta:
Carl-Johan Hultenheim, vd Atea Sverige AB, +46 46 16 33 32 carl-johan.hultenheim@atea.se

Om Atea
Atea är Nordens och Baltikums ledande leverantör av it-infrastruktur. Vi förser våra kunder med spetskompetens, produkter, tjänster och lösningar. I Sverige finns våra 2 200 medarbetare nära dig på ett trettiotal orter över hela landet, från Malmö i söder till Kiruna i norr. www.atea.se

 

 

Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer