Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Våra kontor

Atea i Umeå

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Atea i Umeå består av en härlig mix av olika typer av individer med olika kompetenser. Gemensamt för oss alla är att vi verkligen brinner för det vi gör, älskar att få ta ansvar och arbeta tillsammans som ett lag.

Heltäckande erbjudande inom informationsteknologi

Våra specialister hjälper dig med lösningar, från en lokalt installerad lösning till it som tjänst - det som passar din verksamhet bäst. Vi har utgått från de behov dagens verksamheter har när vi format vårt erbjudande för Information Management, Digital Workplace och Hybrid Platforms. Allt hänger ihop. Det handlar om att hitta och dra nytta av all data och använda den på rätt sätt, hur vi samverkar med varandra både i jobbet och privat och att datan görs tillgänglig och lagras säkert.

Läs mer om Atea | Våra tjänster och lösningar | Hållbar it | Konsult på Atea

 

 

Adressuppgifter

Gräddvägen 7
906 20 Umeå

Lokala kontaktpersoner

Sebastian Axelsson
Försäljningschef
sebastian.axelsson@atea.se
Emma Nilsson
Kundansvarig säljare
emma.nilsson@atea.se
Martin Lundgren
Kundansvarig säljare
martin.lundgren@atea.se
Roger Alfredsson
Kundansvarig säljare
roger.alfredsson@atea.se
Kim Eriksson
Kundansvarig säljare
kim.a.eriksson@atea.se
Jörgen Winqvist
Jörgen Winqvist
Platschef
jorgen.winqvist@atea.se

 

En slöjdlektion via Microsoft Teams av Surolle, LIVE sänd från Kasamark i Västerbotten. Ett samarbete mellan Atea, Microsoft och Red Carpet Media.

Distansundervisning är ett faktum i många av våra skolor just nu. Att arbeta med matematik och svenska är kanske inte så svårt, men hur gör man med praktiska ämnen? Kan man ha slöjd hemma?

Vi bjöd in Jögge Sundquist (aka. Surolle) som är en av Sveriges mest kända slöjdare för att inspirera och visa hur man kan arbeta med slöjd på distans.

Under vår slöjdtimme lär Jögge ut klyvning, visar flera användbara täljgrepp och guidar dig genom hela processen. Stay sharp!

I vårt team sätter vi dig och din utveckling i fokus. Det spelar en avgörande roll när vi bygger Sverige med it. Tillsammans med dig vill vi fortsätta skapa fler vinnande team.

Nedan ser du lediga jobb just nu hos oss.

Medarbetare i Umeå

Mingel
Källa: Uminova Innovation

 

Att få anlita sommarentreprenörer ger vinst åt alla, menar Atea som för andra året i rad är med i Uminova Innovations satsning.

I somras provade studenterna Charlie Lundberg och Jonas Sjödin något annorlunda – att inom Uminova Innovations satsning på sommarentreprenörer starta företag och arbeta som konsulter hos ett bolag som har behov av ny kompetens.

Tre medarbetare om vad som gör jobbet meningsfullt

Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer