Hoppa till huvudinnehåll
Umeå gasar på och växer enormt mot målet att bli 200 000 invånare till 2050. På Atea Umeå har vi för avsikt att hänga med. Idag är vi 100+ medarbetare och vill bli fler.

Vi bygger it med en härlig bredd av kunder

Ateas övergripande mission är att bygga Sverige med it. I Umeå vill vi ligga i framkant med värdeskapande rådgivning, kvalitativa leveranser och it-lösningar anpassade för kundens behov.   

Våra kunder är världsledande tillverkare av skogsmaskiner, kommunen med dess kommunala bolag, Umeås största aktörer inom skogs- och pappersindustrin, Umeå Universitet, en ledande aktör på fastighetsmarknaden, nationella aktörer inom läkemedelsindustrin, regionen, säkerhetsbolag och ett av Sveriges största friskvårdsbolag.

Många av våra kunder har verksamhet inom och utom Sverige och det är inte ovanligt att samtal förs på engelska för deras verksamheter runt om i Europa och övriga.

Mer om Atea | Vårt kunderbjudande | Hållbar it 

Adressuppgifter

Gräddvägen 7
906 20 Umeå

Lokala kontaktpersoner

Jörgen Winqvist
Jörgen Winqvist
Plats- och försäljningschef
Skicka e-post
Roger Alfredsson
Roger Alfredsson
Kundansvarig säljare
Skicka e-post
Martin Lundgren
Martin Lundgren
Kundansvarig säljare
Skicka e-post
Jonas Bokström
Jonas Bokström
Kundansvarig säljare
Skicka e-post
Per-Erik Nilsson
Per-Erik Nilsson
Kundansvarig säljare
Skicka e-post
Emma Nilsson
Emma Nilsson
Kundansvarig säljare
Skicka e-post

Finalist 2024 - Årets arbetsgivare

Atea

Kulturstark och jämställd it-leverantör som bokstavligen sätter laget före jaget. Ateas gedigna struktur håller såväl trivsel och arbetsmiljö som mer affärsmässiga mål högt på agendan. Framgången för Umeåkontoret går att visa i siffror; ett urstarkt eNPS, påvisad stor kundnöjdhet samt det faktum att både omsättning och resultat ökat elva år i rad.

Källa: jury i Umeågalan för kategorin Årets Arbetsgivare.

Vilka är våra framgångsnycklar?

Långsiktigt samarbete med tunga aktörer får oss att känna en stor stolthet. Att kunder återkommer är ett mycket gott betyg. Vad är det då som gör att vi lyckas med detta?

Vår starka företagskultur med tydliga värderingar om personligt ansvar, laganda och passion för det vi gör. Detta är något vi bevisar i vardagen och inget vi bara säger.

Vi sätter de bästa lösningarna genom att jobba tillsammans i partnerskap snarare än i klassiskt kund-leverantörs relation. Vi lyssnar, har dialog och jobbar tillsammans med våra kunder.

Vi erbjuder det bästa laget till kunderna, hellre än öronmärkta konsulter. Vi svetsar samman en uppställning av medarbetare som tillsammans har förmågan att leda våra kunder närmare sina mål och visioner. Våra kunder får ta del av specialister med erfarenhet från flertalet olika branscher och från varierande IT-miljöer.

Lag- och individutveckling i synergi. Den enskilda medarbetaren tillåts fokusera på och utveckla sitt specialistområde men också får ta del av teamets kompetenser och erfarenheter för en helhet i arbetet. Juniorens pigga idéer och seniorens trygga erfarenhet mixas i en värdeskapande kittel av energi, spetskompetens och perspektiv.

Varje medarbetare tillåts bidra med mer än sin kompetens på CV:t. Genom att låta ”hela personen” ta plats, med sina personliga livserfarenheter, perspektiv och egenskaper skapas en dynamik som leder till större nytta och värde.

Våra medarbetare känner en stark tillhörighet till Atea och sina kollegor. Vi uppnår detta genom vårt sätt att arbeta med olika typer av uppdrag, olika typer av kunder och i olika team, lokalt såväl som nationellt och internationellt. Tack vare detta skapar medarbetaren sitt egna värdefulla interna och externa kontaktnät för lång tid framåt.

 

Bli en del av laget

På Ateas Umeå-kontor idag hittar du alltifrån nätverksexperten, verksamhetsutvecklaren och serverspecialisten till cloudarkitekten, förändringsledaren och it-arkitekten. Även driftsteknikern, licensspecialisten, e-hälsostrategen, finansrådgivaren, säljaren, kundsupport-medarbetaren och supportteknikern.

Vi fortsätter växa och behöver fler såväl som andra kompetenser och förmågor.

Jobba i Umeå