Kristian Revay ny platschef på Atea i Örebro

Atea har utsett Kristian Revay till ny platschef i Örebro. Kristian har över 20 års erfarenhet från it-branschen och kommer senast från SaaS-företaget Hups där han hade rollen som teknikchef och tillförordnad vd. Han startade sin nya tjänst på Atea den 1 februari.

Kristian Revay kommer in som ny platschef på Atea med gedigen branscherfarenhet och en stark ledarprofil. Innan Hups var Kristian drygt fyra år på CAB Group, ett bolag inom systemstöd och tjänster mot fordons- och fastighetsbranschen. Kristian har även arbetat på it-konsultföretaget Sogeti där han var ortschef och affärsområdesansvarig.

– Jag är mycket glad att få tillkännage Kristian som ny platschef på Atea i Örebro. Hans bakgrund och erfarenhet gör honom utmärkt i rollen och med uppdraget att ytterligare utveckla vår närvaro i hela länet. Örebro expanderar och vi ser en efterfrågan hos kunderna kring både lösningar och stöd inom säkerhet, cloud och AI-lösningar, högaktuella områden där vi har bred kompetens och fortsätter att växa inom, säger Anders Myrbäck, Regionchef Mitt på Atea Sverige.

Kristian Revay startade officiellt sin nya roll på Atea Örebro den 1 februari och efterträder Stefan Lindqvist som kommer att fortsätta inom bolaget.

– Jag ser fram emot att ta över stafettpinnen och fortsätta bygga Atea i Örebro tillsammans med branschens bästa it-konsulter. Kunderna behöver fortsatt stöd att utveckla och digitalisera sina verksamheter både nu och framåt. Genom mitt ledarskap och mitt fokus på de senaste teknikerna så ser jag framemot att fortsätta den spännande resan tillsammans med våra kunder i länet, säger Kristian Revay.