Zahraa Al-Saraj

Zahraa Al-Saraj
Zahraa Al-Saraj

Titel: Service Specialist

Började jobb på Atea: 2012

Bor: Malmö

Ålder: 39 år fyller 40 i maj

Atea med tre ord: Utveckling, professionalism, Teamwork

Livsmotto: Det som inte dödar dig härdar dig.

Dold talang: Baka! Vet ej om den är dold dock😃

Vilken roll har du på Atea? Jag jobbar inom APS Onboarding med Service och affärsimplementering. Det är en ny roll för mig som startade november förra året. 

Vilka är dina bästa egenskaper i din roll? 

Att jag är effektiv och hittar snabba lösningar, men även bra på att förstå kundens behov för att kunna säkerställa dess nöjdhet med vårat erbjudande. 

Vilket är ditt roligaste uppdrag? 

Jag skulle säga mitt sidoprojekt med att hålla igång miljöfrågor i vår organisation/avdelning och koppla dem till vårt arbete. Ett projekt som jag och min kollega Anette jobbar med, är att ta fram mätbara miljö-KPI som hjälper oss att tänka mer hållbart i vårt arbete. 

Vilka möjligheter och utmaningar ser du i din roll? 

Utmaningen är komplexiteten i ett uppdrag och att kunna erbjuda bra serviceflöde som passar kundens behov men även hjälpa kundteamet att upprätthålla sina avtal mot kunden. Möjligheterna är många men en av dem är att få samarbeta med olika personer internt och externt och lära sig något nytt varje dag.

Ateas mission; ”Vi bygger Sverige med IT” vad betyder det för dig?Att vi hjälper människor komma närmare varandra (ex. våra satsningar inom äldrevården med paddor) och underlättar deras arbete i vardagen (ex. Alla våra tjänster cloud, e-shop och Hårdvaruservice).Vad får dig att trivas på din arbetsplats? Arbetsuppdrag men även arbetskollegorna de gör att arbetet blir roligare.

Hur har ett år som 2020 påverkat dig?

Att man saknar en normal vardag där man inte behöver hålla sig isolerad, att man kan vara ute bland folk, att kunna träna utan att vara orolig, att leva normalt utan gränser. Men den har även lärt mig att man inte ska ta allt förgivit och värnar över de små stunderna man har.  

Vad gör du när du inte jobbar?

Träna, resa, läsa (höra böcker) umgås med mina barn. Försöka få liv i mina plantor 😊

Vart ser du dig själv om fem år (arbetsmässigt)?

Senior i min roll.