Hoppa till huvudinnehåll
Från våra kontor i Kalmar, Karlskrona och Oskarshamn utgår idag ca 40 st medarbetare.

Här hittar du ett gäng härliga individer med en rad olika kompetenser. Gemensamt för oss alla är att vi brinner för det vi gör, älskar att få ta ansvar och arbeta tillsammans som ett lag.

Vi har ett heltäckande erbjudande inom it-infrastruktur. Våra specialister hjälper dig med lösningar, från en lokalt installerad lösning till it som tjänst - det som passar din verksamhet bäst.

Läs mer om Atea | Våra tjänster och lösningar | Hållbar it | Konsult på Atea

 

Adressuppgifter

Norra Vägen 40
392 49 Kalmar

Lokala kontaktpersoner

Mattias Lindell
Mattias Lindell
Platschef
Skicka e-post
Martin Sjögren
Martin Sjögren
Försäljningschef
Skicka e-post
Gustav Nilsson
Gustav Nilsson
It-arkitekt
Skicka e-post
Therese Hultgren
Therese Hultgren
Konsultchef
Skicka e-post

Atea och Högby IF startar Miniorlandslag för barn och unga i Kalmar

I oktober startades Miniorlandslaget i Kalmar; ett initiativ där friidrottsföreningen Högby IF och it-företaget Atea samarbetar för att barn och unga från idrottssvaga områden i staden ska få möjlighet att prova på i friidrott samt bli en del av föreningslivet. Träningen genomförs varje vecka i stadsdelen Oxhagen i Kalmar och pågår säsongen ut till december.

Läs om Miniorlandslaget

Skicka en spontanansökan

Hittar du ingen ledig tjänst som passar? Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. 

Anmäl ditt intresse genom att göra en CV lös ansökan. I stället besvarar du några få frågor. Det är också här du söker praktikplats på Atea.

Kontakta oss

?