Lär känna Cecilia Lundeberg, KAM

Cecilia Lundeberg
Cecilia Lundeberg

Roll på Atea: Key Account Manager (för fyra kommuner)
Ålder: 49 år
Familj: Två härliga ungdomar
Bor: I centrala Helsingborg
Kopplar av med: Att koppla av är en utvecklingspotential hos mig men jag lyckas väldigt bra med (Hot) Yoga, powerwalking och i en solstol lyssnandes på en intressant sommarpratare.
Beskriv Atea med tre ord: ansvar, prestigelöst, engagemang

Vem är du?

En positiv, nyfiken, driven och social person som tycker om att göra ”det lilla extra”.

Beskriv din roll:

Som KAM har jag ett helhetsansvar för de avtal som finns mellan kunden och Atea samt för kommande upphandlingar. Jag ser min roll som att jag har en fot hos kunden och en i Ateas fantastiska kundteam, att jag ska skapa lönsamma affärer för bägge parter, att utveckla kunderna långsiktigt och strategiskt samt har ett övergripande ansvar för att utveckla Ateas relation till kunden.

Vilket är det roligaste med ditt jobb?

Att vara spindeln i nätet, att ha varierande arbetsdagar, att ha fantastiska kollegor som oavsett roll gemensamt brinner för Ateas kunder, att lära mig och ställas inför nya utmaningar samt att arbeta i en högaktuell framtidsbransch.

Vilka är dina bästa egenskaper som KAM?

Affärsmässig, vill ha nöjda kunder, har kunskap om offentlig verksamhet och upphandlingar, har ett helikopterperspektiv, är serviceminded, tämligen prestigelös och ganska orädd.

Vilka möjligheter och utmaningar ser du i din roll på Atea?

Jag är väldigt stolt över att arbeta på Atea och rollen är väldigt utvecklande och Atea är verkligen TP2B. Jag drivs av att utveckla kunder och användare till en bättre vardag och ett bättre samhälle, att vara med och påverka så att offentliga upphandlingar utvärderas på annat än endast pris, att utveckla kundteamet samt att lära mig branschen och arbeta i den in i framtiden.  

Vad får dig att trivas på din arbetsplats?

Glädje, energi och gemenskap mellan arbetskamrater, givande relationer och affärer hos kunderna samt ett levande Atea i framåtanda.

När du inte jobbar, vad gör du helst då?

Massor. Hänger med mina ungdomar och särbo, agerar fotbollsmorsa i ur och skur och kors och tvärs, tränar på gym, spelar golf, går på yoga, dansar salsa, åker skidor, spelar padel, promenerar, lagar mat, går på AW, studerar.

Har du någon dold talang?

Är en jäkel på att fickparkera och att baka bullar…fast inte samtidigt😊