Hoppa till huvudinnehåll
Nyhet2019-11-19

Atea-medarbetare utvald att delta i Citrix expertråd

Ateas Jesper Henningsson, seniorkonsult med fokus på Citrix lösningar, är en av de som Citrix har valt ut och bjudit in till Citrix PTEC. Där kommer Jesper som medlem i rådet vara en länk mellan utvecklare och kund så att kommande produkter kan fortsätta motsvara marknadens efterfrågan.

PTEC står för Partner Technical Expert Council och genom rådet ger Citrix sina partners möjlighet att påverka och bidra till den framtida produktutvecklingen. Det är ett erkänt och exklusivt forum som skapar stort värde för Ateas kunder

I mitten av januari åker Jesper till Orlando för sin första träff med rådet.

– Är såklart otroligt glad och stolt över utmärkelsen! Ska bli intressant att få träffa likasinnade personer som brinner för Citrix. Jag ser detta som en stor möjlighet att hjälpa våra kunder strategiskt samtidigt som jag vet att det kommer bli en bra kanal för tekniska diskussioner. Både från mig själv och mina kollegor.

Citrix Partner Technical Expert Council

PTEC är ett Non Disclosure Agreement-event som arrangeras två gånger om året. Rådet syftar till att ge partners direktaccess till Citrix experter och produktägare. En viktig aspekt är möjlighet för partners att påverka den framtida inriktningen och utvecklingen av Citrix produkter med framtida lösningar som baseras på partners erfarenheter från den egna marknaden och önskemål från dess kunder.

Vårt partnerskap med Citrix