2022-02-01

Ateas blogg prisas som bäst i it-branschen

Varje år, sedan 2015, utser Navigator den bästa bloggen inom ett antal utvalda branscher. I år har de utsett vår blogg till vinnare inom it-branschen. Tänk att våra specialister bloggar bäst i it-branschen!

Tävlingsjuryn består av digitala strateger och copywriters med lång erfarenhet av vad som krävs för att skapa en riktigt intressant och framgångsrik blogg. De analyserar många bloggar inom respektive bransch och efter en sammantagen bedömning av tonalitet, design, funktionalitet, innehåll och sökmotoroptimering (SEO) utses en vinnare.

Här följer juryns motivering:

Atea är den ledande leverantören av it-infrastruktur i Norden och Baltikum. I sin blogg, Ateabloggen, delar företagets specialister med sig om informationsteknologi. Bloggen uppdateras regelbundet och inläggen berör alltifrån säkerhet och strategi till hållbarhet. Inläggen har varierande längd och här finns stoff för både den som är ute efter en snabb inblick i ämnet och den som vill ta del av djupare analyser. Ämnena är aktuella är och Ateas specialister är duktiga på att förklara även komplexa fenomen. Med hjälp av filtreringsfunktionen är det enkelt att hitta det man söker. På det stora hela är det en informativ, genomtänkt och inspirerande blogg!

  • Tonalitet: 4
  • Design: 4
  • Funktionalitet:  4
  • Innehåll: 5
  • SEO: 3
  • Totalt: 20

En iMac som visar Ateas blogg

Tack till alla våra vassa specialister som passionerat bloggar om viktiga frågor inom it och digitalisering.