Hoppa till huvudinnehåll
Nyhet2023-10-27

Atea Sverige vinner Dell Top Partner 2023

Atea Sverige utsågs till Dell Top Partner under prisceremonin Dell Technologies Partner Awards Sweden 2023 som genomfördes på Quality Hotel Friends den 26 oktober. Årets utmärkelse innebar att Atea för tredje året i rad blev Årets Partner av Dell. Atea fick även priset Excellence in Services Sales och var ett av två företag som tog hem två priser under eventet.
DELL Partner Awards

Atea och Dell har ett långtgående samarbete. Redan 2017 fick Atea högsta partnerstatusen Titanium Black Partner. Då var Atea enda partner i Norden och ett av tre i EMEA som fick den utmärkelsen. I och med årets utmärkelse som Top Partner har Atea utsetts till Årets Partner av Dell tre år i rad.

– Vi är oerhört stolta över det vi har lyckats genomföra tillsammans med Dell under året. Starka insatser från våra medarbetare ligger bakom de fina utmärkelserna. Att för tredje året i rad bli årets partner hos Dell visar vår styrka och uthållighet, likväl som det långsiktiga samarbetet i partnerskapet, säger Annika Gustad, Chef strategiska partners på Atea Sverige.

Priser som Atea mottog:

  • Top Partner
  • Excellence in Services Sales
Annika Gustad
Annika Gustad Chef Strategiska Partners