Hoppa till huvudinnehåll
Nyhet2022-11-15

Atea Sverige vinner Dell Partner of the year

Atea Sverige utsågs till Dell Partner of the year under prisceremonin Dell Technologies Partner Awards 2022 som genomfördes på Quality hotel Friends Arena. Atea fick även priset Excellence in Datacenter sales och var det enda företaget som tog hem två priser under eventet.

Atea och Dell har haft ett långtgående samarbete och Atea fick 2017 utmärkelsen Titanium Black Partner, som enda partner i Norden samt en av tre i EMEA, och mottog två hedervärda priser under Dell Technologies Partner Award 2022, framförallt priset Dell Partner of the year.

– Vi är oerhört stolta över det vi har lyckats genomföra tillsammans med Dell under året. Starka laginsatser och gott samarbete kombinerat med bred och djup kompetens gör att vi når den här typen av resultat. Vi är oerhört stolta över att hyllas både för tillväxt inom samtliga affärsområden likväl som det långsiktiga i partnerskapet. Vi har en fantastisk plattform att bygga vidare på och ser fram emot ännu ett händelserikt år med Dell, säger Mats Löwnander, Chef Hårdvara & Produktnära tjänster på Atea Sverige.

Priser som Atea mottog under Dell Technologies Partner Awards 2022:

  • Partner of the year
  • Excellence in Datacenter Sales
Mats Löwnander
Mats Löwnander Chef Atea Hardware Services